JGP:n pisteet ensimmäisen kisan jälkeen – lue myös maksumuutokset

18.1.2016  |  14:44

 

Junior Grand Prix’n ensimmäinen kilpailuviikonloppu pelattiin Turussa ja Kaarinassa. Sekä TVS:n että ÅLK:n isännöimissä otteluissa oli hyvin osanottajia. Vain 10-vuotiaissa tytöissä pelaajia oli vähemmän.

– Toivottavasti saamme tyttöihin kauden mittaan lisää osallistujia. Muuten kisat olivat oikein vireät, aikataulut pitivät ja uusi kisailme lanseerattiin mukavasti, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen sanoo.

Fair Play -pelaajiksi valittiin Kaisla Mattila (TVS) ja Emma Kuusisto (JTS). Mikko-pässi -palkinnon vuoden 2015 osalta sai ÅLK:n Oliver Byskata. Mikko-Pässi on kentällä ja sen ulkopuolella hyvin käyttäytyvän 11-12-vuotiaan kiertopalkinto, jonka myöntää Tennisliitto. 

 

JGP:n pistetilanteet: http://www.jgptennis.fi 

 

Seuraava osakilpailu ja samalla SM-kilpailu pelataan 24.-27. maaliskuuta HVS:n vieraana Helsingin Talissa. Kaikille pelaajille on luvassa osallistumislahjat. 

Tennisliiton kilpailutoimikunta sai käsiteltäväkseen hyvin perustellun esityksen liittyen JGP-kilpailujen osallistumismaksuihin. Kilpailumääräyksissä todettiin 1. tammikuuta 2016, että JGP-osakilpailujen osallistumismaksu on vuonna 2016 2-pelissä 35 euroa.

– Valitettavasti kenttäkustannukset ja muut kulut ovat sitä luokkaa, että ymmärrämme hyvin, ettei kilpailumaksujen kautta tuleva tuotto ole riittävä kuluihin verrattuna. Kilpailutoimikunta on päättänyt tänään sähköpostikokouksessaan muuttaa sääntöä siten, että osallistumismaksu JGP-kilpailuissa on 2-peleissä 40 euroa ja 4-pelissä 20 euroa, Törnroos-Heinonen kertoo. 

Muutos astuu voimaan heti ja tullaan kirjaamaan myös kilpailumääräyksiin pikaisella aikataululla.

 

 

Kuvassa 10-vuotiaissa tytöissä voittanut Lorna Pujals.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Peers toiselle kierrokselle:… →