JGP Masters tuo nuoret kansalliset huiput Turkuun

8.12.2016  |  14:29

 

Junior Grand Prix Masters kerää kansalliset nuoret huiput Jarkko Nieminen Areenalle Turkuun. TVS-Tenniksen 9.-11. joulukuuta järjestämässä kutsukilpailussa pelataan niin tytöissä kuin pojissakin 10-, 12-, 14- ja 16-vuotiaiden ikäluokissa.

– Mukana ovat vuoden 2016 aikana parhaiten menestyneet ja eniten pisteitä keränneet junioripelaajamme. On mielenkiintoista nähdä heidän välisensä, jännittävät ottelut, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen sanoo.


PALKINNOT

JGP Masterseissa jaetaan palkintoja seuraavasti:

Luokissa, joissa on mukana neljä pelaajaa, palkitaan kaksi parasta pelaajaa. Luokissa, joissa on mukana kuusi tai kahdeksan pelaajaa, pelataan semifinaalit ja finaali. Näissä luokissa jaetaan palkinnot ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle.

Perinteen mukaisesti JGP Masters -kilpailussa jaetaan kiertopalkinto (Federerin maila) hyväkäytöksiselle pelaajalle, joka osoittaa myös pelillisesti hyviä otteita. Valinnan palkinnon saajasta tekee kilpailunjohtaja yhdessä Tennisliiton edustajan kanssa. Kaikki osallistujat saavat osallistumislahjat.

 

KÄYTTÄYTYMINEN KISAPAIKALLA

Edellytämme, että kilpailussa noudatetaan käyttäytymissääntöjä. Kiroileminen, mailan heittäminen, pallon lyöminen vastustajaa kohti, vastustajan ”mollaaminen” jne. eivät kuulu hyväksyttäviin käyttäytymistapoihin, ja niihin tullaan puuttumaan tarkasti kilpailunjärjestäjän toimesta. Vanhemmat eivät saa puuttua pelitapahtumiin.

Kilpailunjärjestäjä tulee puuttumaan myös tahalliseen väärin tuomitsemiseen. Puuttuminen tapahtuu pisterangaistusjärjestelmän kautta.

LOPPUVUOSI 2016

Muistattehan, että loppuvuonna 2016 pelataan vielä kaksi suurta ja tärkeää kilpailua:

Yleiset SM-kilpailut Tampereella 13.-18.12. sekä Koululaisten mestaruuskilpailut by Fazer Helsingissä, Talissa, 26.-30.12.2016 (ilmoittautuminen viimeistään 15.12.).

 

Tervetuloa mukaan!

Jaa:

Seuraava uutinen: HVS ahkeroi viikonloppuna… →