JGP- ja SM-kisat houkuttavat nuoret ässät pääsiäisenä Taliin

21.3.2016  |  13:46

 

Vuoden 2016 Junior Grand Prix -sarjan toinen osakilpailu ja samalla 12-, 14- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailut pelataan pääsiäisenä Helsingin Talissa. Kilpailut alkavat karsinnoilla 24. maaliskuuta.

Kaikissa ikäluokissa sekä tytöissä että pojissa on todella kovatasoinen osanotto, sillä kaikki rankingin ykköset ja kakkoset ovat Oona Orpanaa lukuun ottamatta mukana.

– Tämä on Koululaisten mestaruuskilpailujen rinnalla Suomen suurin tenniskilpailu. Starttimäärä on 534 kaksin- ja nelinpelit yhteen laskettuna, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen kiittelee.

– Talissa oli jo viime vuonna hyvä JGP- ja SM-kisa kilpailunjohtaja Pekka Mäkelän johdolla. Tästä pääsiäiskilpailusta tulee varmasti yhtä kutkuttava, sillä paikalla on ikäluokkiensa ehdoton kärki.

HVS lähettää koko viisipäiväisen kilpailun ajan livestreamia kentältä 10.

 

 

 

OSALLISTU ILMAISEEN KOULUTUKSEEN! (Tennis Europe ja ITF)

Kilpailun yhteydessä järjestetään vanhemmille, pelaajille ja valmentajille koulutustilaisuus liittyen TE- ja ITF–kilpailuihin. Koulutus järjestetään lauantaina 26.3.2016 klo 13-14 Talin tenniskeskuksessa 2. kerroksen kerhohuoneessa. Koulutuksen pitää Toomas Jurikivi, joka on toiminut useiden TE- ja ITF-kilpailujen refereenä. Toomas kertoo yleistä hyödyllistä tietoa ko. kilpailuihin liittyen: ilmoittautumisista, vetäytymisistä, käyttäytymisestä ym. 

Mikäli osallistujilla herää kysymyksiä maajoukkuetoiminnasta, on paikalla tilaisuudessa myös Tennisliitosta toimitusjohtaja Teemu Purho.

Tilaisuudessa ei saa valokuvata. Osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista ja tilaisuus on maksuton.

 

FAIR PLAY –PELAAJALLE VIHREÄ KORTTI

SM-kilpailuissa tullaan jakamaan Naistoimikunnan puolesta Vihreät kortit 12-, 14- ja 16-vuotiaiden luokissa. Kussakin ikäluokassa palkitaan yksi tyttö ja yksi poika. Kyseessä on stipendi, joka jaetaan reilua peliä esittäville junioreille, joilla on positiivinen ja tsemppaava ilme niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Vihreä kortti oikeuttaa 100 euron stipendiin.

 

NÄIN KÄYTTÄYDYT KISAPAIKALLA

Edellytämme, että kilpailussa noudatetaan käyttäytymissääntöjä. Kiroileminen, mailan heittäminen, pallon lyöminen vastustajaa kohti, vastustajan ”mollaaminen” jne eivät kuulu hyväksyttäviin käyttäytymistapoihin, ja niihin tullaan puuttumaan tarkasti kilpailunjärjestäjän toimesta.

Kilpailunjärjestäjä tulee puuttumaan myös tahalliseen väärin tuomitsemiseen. Puuttuminen tapahtuu pisterangaistusjärjestelmän kautta.

 

KAIKILLE JGP-KILPAILUSARJAN OSALLISTUMISLAHJA

Kaikille osallistujille jaetaan Talin kilpailussa osallistumislahja. Noudathan oman lahjasi kisatoimiston vierestä samalla kun ilmoittaudut kilpailuun ensimmäisen kerran. Lahjoja ei postiteta jälkikäteen.

Vuonna 2016 arvotaan 4. osakilpailussa kaikkien siihen mennessä kilpailusarjaan osallistuneiden kesken pääsyliput (kaksi lippua kahdelle päivälle) lokakuussa 2016 pelattavaan Stockholm Openiin.

 

OLLI RAHNASTO: KEHONHALLINTA JA TENNIS

Olli Rahnasto esittelee OLKIControl-laitetta ja kertoo kehonhallinnan vaikutuksista tennisharjoitteluun pe 25.3 klo 17-18 ja la 26.3. klo 14-15 Talin tenniskeskuksen kerhotilassa. 

 

 

Kilpailu Tennisässässä: https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=2277

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaikki mukaan kauden… →