JEM-kisoissa Kallio, Popov ja Pöllänen pelasivat jatkoon

20.7.2010  |  10:06

Alle-14-vuotiaat
Pilzenissä, Tsekissä alle 14-vuotiaiden EM-kilpailuissa Alex Hedman (TE 167) on suoraan poikien kaksinpelin toisella kierroksella, jolla kohta tiistaina Portugalin Bernardo Lemosin (TE 242) .
Myös Joel Popov (TE 217) on toisella kierroksella voitettuaan Kyproksen Petros Chrysochosin (TE 74). Popovin toisen kierroksen vastustaja on ikäluokan Euroopan kolmonen, Puolan Phillip Gresk (TE 3). Nelinpelissä portugalilaispari Lemos/Jose Maria Moya voitti Hedmanin ja Popovin.
Suomalaistytöt olivat suoraan toisella kierroksella: Saksan Amelie Intert (TE 72) voitti Olivia Pimiän (TE 421) ja Liettuan Justina Mikulskyte (TE 105) Susan Happosen (TE 265). Nelinpelissä tytöt hävisivät ottelutie-breakissa puolalaisille Paulina Lewandowskalle ja Roskana Lukasiakille.

Juniorien EM-kisat (alle 14v)
19.-25.7.2010 Pilzen, Tsekki
Poikien kaksinpeli
1.kierrosta: Joel Popov – Petros Chrysochos Kypros 26 63 75
Tyttöjen kaksinpeli
2.kierrosta: Amelie Intert Saksa – Olivia Pimiä 62 60, Justina Mikulskyte Liettua – Susan Happonen 63 60
Poikien nelinpeli
1.kierrosta: Bernardo Lemos/Jose Maria Moya Portugali – Alex Hedman/Popov 75 62
Tyttöjen nelinpeli
1.kierrosta: Paulina Lewandowska/Roksana Lukasiak – Happonen/Pimiä 36 63 [10-5]

Alle 16-vuotiaat
Alle 16-vuotiaiden kilpailussa Moskovassa Herkko Pöllänen (TE 171) (kuvassa) otti ensimmäisellä kierroksella komean voiton Espanjan Eduard Esteve Lobaton (TE 60). Toisella kierroksella vastus vain kovenee, kun vastaan tulee tiistaina 11.sijoitettu Tsekin Adam Pavlasek (TE 22).  Matias Kallio (TE 173) voitti Latvian Kristaps Lapinsin (TE 183) ja kohtaa toisella kierroksella viidenneksi sijoitetun Ranskan Gregoire Barreren (TE 5).
Nelinpelissä Herkko ja Matias ovat suoraan toisella kierroksella, jolla kohtaavat 16.sijoitetun georgialaisparn Nika Dolidze/Mikheil Khmiadashvili.
Tyttöjen kaksinpelissä Saksan Elke Lemmens (TE 77) pudotti Mia Nicole Eklundin (TE 1311). Ruotsin Rebecca Peterson (TE 346) ja Ella Leivo (TE 238) olivat suoraan toisella kierroksella, jolta Peterson meni jatkoon. Nelinpelissä Mia Nicole ja Ella ovat suoraan toisella kierroksella, jolla vastaan tulee viidenneksi sijoitettu saksalaispari Elke Lemmens/Elise Mertens.

Juniorien EM-kisat (alle 16v)
19.-25.7.2010 Moskova, Venäjä

1.kierrosta: Herkko Pöllänen – Eduard Esteve Lobato Espanja 63 64, Matias Kallio – Kristps Lapins Latvia 63 63
1.kierrosta: Elke Lemmens Saksa – Mia Nicole Eklund 61 62, Rebecca Peterson Ruotsi – Ella Leivo 64 62

Alle 18-vuotiaat
Alle 18-vuotiaiden EM-turnauksessa Klostersissa, Sveitsissa suomalaispojat kokivat tappion ensimmäisellä kierroksella: Juuso Laitinen (ITF 516) hävisi Kyproksen Philippos Tsangaridisille (ITF 863) ja Ristomatti Lanne (ITF 472) Slovenian Matej Laljakille(ITF 846).
Nelinpelissä pojat ovat suoraan toisella kierroksella, jolla kohtaavat 15.sijoitetut romanialaiset Darius Florin Bragusin ja Vasile-Alexandru Ghilean.
Tyttöjen kaksinpelissä sekä Saana Saarteinen (ITF 313) että Heini Salonen (ITF 178) ovat suoraan toisella kierroksella. Saarteinen kohtaa Liettuan Lina Pagegimaiten (ITF 302) ja Salonen Latvian Zane Zarinan (ITF 967). Nelinpelissä tytöt ovat 13. sijoitettuja ja suoraan toisella kierroksella, jolla vastaan tulevat kreikkalaiset Adreanna Christopoulou ja Eleni Konstantinidou.

Juniorien EM-kisat (alle 18v)
19.-25.7.2010 Klosters, Sveitsi

1.kierrosta: Philippos Tsangaridis Kypros – Juuso Laitinen 62 63, Matej Leljak Slovakia – Ristomatti Lanne 64 46 64

Seuraava uutinen: Laine kahdeksanneksi sijoitettu… →