Jarkko puolivälierissä Tampereella perjantaina klo 17

25.7.2014  |  13:37

 

Suomen tennisikoni Jarkko Nieminen (ATP 54) eteni vajaassa tunnissa 42.500? ATP Challenger -turnauksen, Aamulehti Tampere Openin, välieriin torstaina Tampereen tenniskeskuksessa. Hän voitti vaivatta Belgian Yannick Martensin luvuin 6-3, 6-2 ja kohtaa perjantaina puolivälierissä kuudenneksi sijoitetun Brasilian Rogerio Dutra Silvan (ATP 174), joka viihtyy parhaiten juuri massalla. Ottelu alkaa aikaisintaan klo 17 keskuskentällä.
Tätä ottelua edeltää puolivälierä, jossa kohtaavat ruotsalaiskarsija Elias Ymer ja kakkossijoitettu Belgian David Goffin. Kaksikko otti toisella kierroksella torstaina voitot suomalaispelaajista: Ymer kukisti järjestävän seuran Henrik Sillanpään ja Goffin Tampereella treenaavaan Micke Kontisen, jotka tiistaina ilahduttivat runsaslukuista yleisöä komeilla avausvoitoillaan.

Nelinpelissä nähtiin suomalaisväriä vain ensimmäisellä kierroksella. Patrick Niklas-Salminen ja Eero Vasa kokivat tappion ykkössijoitetuille Hollannin Jesse Huta Galungille ja Ruotsin Andreas Siljeströmille sekä Harri Heliövaara ja Herkko Pöllänen belgialaisparille Germain Gigounon/David Goffin,.
Micke Kontinen ja Henrik Sillanpää olisivat olleet nelinpelissäkin vastakkain, jos olisivat voittaneet ensimmäisen kierroksen ottelunsa: Sillanpää ja Ranskan Laurent Lokoli hävisivät 8-10 ottelutie-breakissa Elias Ymerille ja Venäjän Anton Zaitceville, Kontinen ja Viron Jurgen Zopp Irlannin James Cluskeylle ja britti Dareen Walshille – ottelutie-breakissa 7-10.
Nelinpelin finaaliin ovat jo edenneet luovutuksen kautta Filippiinien Ruben Gonzales ja Britannian Sean Thornley.

Jarkko Nieminen

Jaa:

Seuraava uutinen: Oona Orpanalle ja… →