Emma vakuuttaa naisten Aamulehti Tampere Openissa

25.7.2014  |  12:37

Kun Aamulehti Tampere Openin naisten 10.000$ ITF-turnauksessa pelataan perjantaina puolivälieriä, mukana on kuusi sijoitettua pelaajaa sekä Kreikan Angeliki Kairi ja Emma Laine.
Pääsarjan yhdestätoista suomalaispelaajasta toisella kierroksella nähtiin vain Laine ja karsinnoista noussut tamperelaisyllättäjä Mariella Minetti. Reilun viikon päästä (4.8.) 15 vuotta täyttävä Mariella ei enää pärjännyt toisella kierroksella kuudenneksi sijoitetulle Venäjän Liubov Vasilyevalle (WTA 722), joka menetti ottelussa vain yhden pelin.
Emma Laine (WTA 819) ei viime vuonna Tampereen turnauksessa pelannut kaksinpeliä, mutta nyt hän on kaksinpelin puolivälierissä, jossa kohtaa australialaisen Alexandra Nancarrow’n (WTA 474). Aussi on kisan kakkossijoitettu ja voittanut kaksi aiempaa otteluaan luvuin 61, 6-3. Emma kukisti ensimmäisellä kierroksella kahdeksanneksi sijoitetun Hollannin Jade Schoelinkin (WTA 828) ja toisella kierroksella 16-vuotiaan venäläiskarsija Anna Iakovlevan vain pelin menettäen.
Emma puolustaa nelinpelissä viimevuotista finaalipaikkaansa kolmossijoitettuna. Nyt hänen parinaan on Venäjän Anastasia Pivovarova. Pari on jo välierissä, jossa se kohtaa kakkossijoitetut Venäjän Alina Silichin ja Liubov Vasilyevan.
Puolivälierissä olivat villillä kortilla mukaan tulleet tamperelaiset Julia Rissanen ja Saana Saarteinen. Pari koki tappion tylyin lukemin ykkössijoitetuille Alexandra Nancarrow’lle ja Kreikan Maria Sakkarille.

Emman kaksinpelin puolivälieräottelu on perjantaina päivän toinen kentällä, jossa edellinen ottelu alkaa klo 14.30. Nelinpelin välierä pelataan alkuillasta.

 

 

 

Emma Laine

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko puolivälierissä Tampereella… →