Jarkko Nieminen osallistuu Aamulehti Tampere Openiin

14.4.2015  |  15:41

Suomen tenniksen ykkösnimi Jarkko Nieminen on vahvistanut osallistumisensa ensi kesän Aamulehti Tampere Openiin. Turnaus pelataan Tampereen Tenniskeskuksessa 18.-26. heinäkuuta 2015.

– Jarkon osallistuminen on hieno asia. Hänen pelejään pääsee näkemään Suomessa erittäin harvoin, iloitsee kilpailunjohtajana toimiva ex-ammattilainen Veli Paloheimo. 

ATP on nostanut vaatimuksiaan järjestäjiä kohtaan. Samalla on nostettu myös kilpailun pistearvoa, jotta se saadaan pysymään kansainvälisessä kilpailukalenterissa jatkossakin. Ensi kesänä Tampereella pelataan edelleen 50 000 dollarin turnaus, mutta pisteitä jaetaan 75 000 dollarin kisan mukaan. 

– Haluamme olla jatkossakin mukana, ja siksi pistearvoa nostettiin lisäämällä mukaan pelaajille majoitus kilpailun ajaksi. Näin saamme jakaa 50 000 dollarin kilpailussa pisteitä 75 000 dollarin kisan verran. Tämä on hieno asia koko suomalaiselle tennikselle. Samalla viikolla Tampereen Tenniskeskuksen kentillä pelataan myös naisten 10 000 dollarin ITF-turnaus sekä Koskiklinikka Futures Stars -kutsukilpailu junioreille, Paloheimo lisää.

Tampereen turnaus on ATP-kiertueen historiassa pitkäaikaisin yhtäjaksoisesti järjestetty Challenger-tason turnaus. Se järjestetään jo 34:n kerran.

Jaa:

Seuraava uutinen: Finnish Junior Tennis… →