Jarkko kohtaa Del Potron puolivälierissä Rotterdamissa

14.2.2013  |  17:58

Neljänneksi sijoitetut puolalaiset Mariusz Fyrstenberg ja Marcin Matkowski voittivat Jarkko Niemisen ja Jerzy Janowiczin Rotterdamin ATP500-turnauksen nelinpelin puolivälierissä torstaina. Janowicz ja Jarkko voittivat ensimmäisen erän 6-4, mutta hävisivät toisen erän 5-7. Ottelutie-breakia Fyrstenberg ja Matkowski johtivat 7-5, Jarkko ja Janowicz tasoittivat ja ottivat 8-7 johdon, mutta kokivat lopulta tappion luvuin 10-8. Ottelua kesti hieman yli puolitoista tuntia.
Kaksinpelin puolivälierissä Jarkko kohtaa kisan kakkoseksi sijoitetun Argentiina Juan Martin Del Potron (ATP 7), joka voitti toisen kierroksen ottelussaan latvialaiskarsija Ernests Gulbisin. Tämä on miesten viides kohtaaminen. Aiemmat ovat päättyneet Del Potron voittoon.

ATP500-turnaus
11.-17.2.2013 Rotterdam, Hollanti

Nelinpeli
Puolivälieriä: Mariusz Fyrsternberg/Marcin Matkowski Puola (4.) -Jerzy Janowicz Puola/Jarkko Nieminen 46 75 [10-8].