Jarkko ja Johan Brunström jatkoon Rotterdamissa

11.2.2014  |  16:58

Toisella ottelupallolla ottivat Jarkko Nieminen ja Ruotsin Johan Brunström voiton neljänneksi sijoitetuista Intian Rohan Bopannasta Pakistanin Aisam-Ul-Haq Qureshista ATP500-turnauksen nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Rotterdamissa, Hollannissa.
Brunström ja Nieminen voittivat ensimmäisen erän 45 peliminuutin jälkeen 7-6(4), mutta hävisivät sitten nopeasti toisen erän 2-6. Ottelutie-breakia intialais-pakistanilainen pari vei pitkään johtoasemassa, mutta Nieminen ja Brunström nousivat tasan 8-8:aan. Heillä oli ensimmäinen ottelupallo 9-8 johtoasemassa, mutta se ei tuonut vielä tulosta. Toisessa ottelupallossa pari sitten onnistui ja vei ottelutie-breakin 11-9.

Voitto vei Niemisen ja Brunströmin puolivälieriin, jossa he kohtaavat voittajan ottelusta Jean-Julien Rojer Hollanti/Horia Tecau Romania – Michael Berrer Saksa/Sergiy Stakhovsky Ukraina (karsijat). Jarkko oli myös viime vuonna Rotterdamin turnauksen nelinpelin puolivälierissä, silloin hänen parinaan oli Kim Tiilikaisen valmennettava Jerzy Janowicz.

Rotterdamin turnauksen kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Jarkko kohtaa 20-vuotiaan itävaltalaiskarsija Dominic Thiemin (ATP 113).
Miehet ovat kohdanneet kaksi ja puoli vuotta sitten Bangkokin ATP250-turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Jarkko voitti ottelun luvin 6-1, 4-6, 7-5.
Jarkko oli viime vuonna Rotterdamissa puolivälierissä, jossa koki tappion Argentiinan Juan Martin del Potrolle.

ATP500-turnaus
10.-16.2.2014 Rotterdam, Hollanti

Nelinpeli
1.kierrosta: Johan Brunström Ruotsi/Jarkko Nieminen – Rohan Bopanna Intia/Aisam-Ul-Haq Qureshi Pakistan (4.) 76(4) 26 [11-9]