Jarkko Düsseldorfin finaalissa lauantaina

25.5.2013  |  10:47

Kuudenneksi sijoitettu Jarkko Nieminen otti Düsseldorfin ATP250-turnauksen välierissä kolmessa erässä voiton Hollannin Igor Sijslingistä. Lukuihin 7-5, 4-6, 6-3 päättynyt ottelu kesti tunnin ja 51 minuuttia. Jarkko oli kolmatta erässä 0-2 15/40 tappiolla, mutta nousi siitä erä- ja otteluvoittoon.
-Koko ottelu oli melkoista vuoristorataa meiltä molemmilta, totesi Jarkko ATP:n mediatilaisuudessa. – Onnikseni pelasi parasta tennistäni tuossa kolmannen erän tappioasemassa ja voitin viisi peliä putkeen.
Jarkon edellisestä ATP-ottelun finaalista massakentällä – Münchenissä – on kymmenen vuotta.
-On hyvin motivoivaa, että pystyn vielä tekemään joitain asioita paremmin kuin muutaman vuosi sitten, kertoi Jarkko.
Loppuottelussa lauantaina Jarkko kohtaa kolmanneksi sijoitetun Juan Monacon, joka voitti välierissä Guido Pellaan -4, 7-6(8).
-Jarkko käyttää kierteitä, pelaa takaa eikä tee helppoja virheitä, luetteli Monaco samaisessa tiedotustilaisuudessa. – Pitää päästä hyvää lyöntirytmiin, jos meinaan hänet voittaa.

Loppuottelu pelataan – sään salliessa – klo 13 Suomen aikaa. Sitä voi seurata Eurosport 2:lta.

Seuraava uutinen: Leivo ja Paukku… →