J.Niemisen taival taittui Indian Wellsissa

16.3.2007  |  09:00

Ensi viikolla Miamissa

Indian Wellsin 3,169 milj.dollarin ATP Masters-sarjan turnauksen nelinpelissä viimeisetkin sijoittamattomat parit putosivat torstaina, heidän joukossaan Jarkko Nieminen ja hänen ruotsalaisparinsa Robert Lindstedt. Puolivälierissä israelilaiset Jonathan Erlich/Andy Ram (6.) kukistivat Pohjolan pojat luvuin 7-6(5) 6-4.
-Saimme unelma-alun. Johdimme jo 3-0 kahdella syötönmurrolla, mutta se ei riittänyt, kun omat syöttömme eivät kulkeneet edellisten otteluiden malliin, harmitteli  Nieminen erässä. I
sraelin Jonathan Erlich ja Andy Ram menettivät avauserässä syöttönsä kolme kertaa, mutta he mursivat Niemisen ja Lindstedtin syötön myös kolmesti. Toisessa erässä Nieminen ja Lindstedt mursivat Erlichin ja Ramin syötön kerran, israelilaiset vastaavasti Niemisen ja Lindstedtin kaksi kertaa. 
Ykkössijoitetut Jonas Björkman/Max Mirnyi voittivat sijoittamattomat Tim Henmaninja Andy Murrayn ja seitsemänneksi sijoitetut itävaltalaiset Julian Knowle ja Jürgen Melzet sijoittamattomat ranskalaiset Julien Benneteaun ja Richard Gasquetin.
Nieminen sai vaivan palkaksi 19.000 dollaria kaksinpelistä sekä tasan puolet vähemmän nelinpelistä. Yhteensä Niemisen tilipussi karttui Kalifornian auringon alla 28.500 dollarilla (n. 21.500 eurolla).
Ensi viikolla Nieminen on mukana 3,45 milj.dollarin ATP Masters-sarjan turnauksessa, Sony Ericsson Openissa, Miamissa. Turnauksen pääsarjat käynnistyvät 21.2. Nieminen pääsee suoraan toiselle kierrokselle ja pelaa avausottelunsa ko. viikon perjantaina tai lauantaina. Turnaus päättyy aprillipäivänä 1.4.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Fioravante kukisti Kontisen… →