J. Niemiselle voitto ja tappio Roomassa

12.5.2011  |  22:25

Jarkko Nieminen
Kuva: Jouko Siro

Rooman ATP Masters-turnaukseen lucky loserina päässeen Jarkko Niemisen (ATP-59) voittokulku tuli torstaina päätökseen kolmannella kierroksella. Maailmanlistan seitsemäs Tsekin Tomas Berdych pysäytti suomalaisen etenemisen kolmen erän kamppailun jälkeen. Ensimmäisessä erässä Berdych mursi Jarkon syötön kaksi kertaa voittaen erän 6-2. Toisessa erässä Jarkko pystyi puristamaan erävoiton tie-breakin kautta, tie-break Niemiselle 7-4. Kolmannessa erässä Berdych pystyi jälleen kahteen syötönmurtoon ja voitti sen luvuin 6-2.

Nelinpeliin Jarkko pääsi mukaan kun pari Melzer (AUT)/Qureshi (PAK) jäi pois. Hän pelaa argentiinalaisen Carlos Berlocqin parina ja torstain iltaottelussa heidän vastustajinaan olivat espanjalaiset Guillermo Garcia-Lopez ja Albert Montanes. Ottelu ratkesi vasta ottelutie-breakissa, joka oli sitäkin tiukempi. Lopulta Nieminen ja Berlocq nipistivät tie-breakin itselleen luvuin 15-13. Puolivälierissä he kohtaavat seitsemänneksi sijoitetun duon Michael Llodra Ranska / Nenad Zimonjic Serbia.(RL)

ATP Masters 1000 -turnaus
8.-15.5.2011 Rooma, Italia

Miesten kaksinpeli
3.kierrosta: Tomas Berdych Tsekki (7.) – Jarkko Nieminen lucky loser 62 67(4) 62
Miesten nelinpeli:
2.kierrosta: Nieminen/Carlos Berlocq Argentiina – Guillermo Garcia-Lopez/Albert Montanes Espanja 26 63 15-13

Seuraava uutinen: Mäenpää ja Purho… →