J.Nieminen Rotterdamissa

20.2.2006  |  11:00

Maanantaina nelinpeli

Jarkko Nieminen pelaa tällä viikolla Rotterdamin 782.250 euron ATP-turnauksessa ja aloittaa maanantaina nelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelulla. Niemisen parina on Thaimaan Paradorn Srichaphan ja vastassa, kuten viime viikolla Marseillen 510.250 euron ATP-turnauksen nelinpelin ensimmäisellä kierroksella, Rochusin veljekset Christophe ja Olivier. Nieminen ja tshekki Petr Pala voittivat belgialaiset, mutta hävisivät sitten toisella kierroksella itävaltalaisille Julian Knowlelle ja Jürgen Melzerille 4-6, 4-6.
Kaksinpelissä Nieminen kohtaa viidenneksi sijoitetun Kroatian Mario Ancicin. Nieminen johtaa miesten keskinäisiä otteluita 2-0. Vuonna 2005 hän voitti massalla Ancicin Münchenissä 7-6, 6-4 ja tammikuussa Aucklandin turnauksen finaalissa 6-2, 6-2.