J.Nieminen otti mittaa Rochusin veljeksistä

27.2.2006  |  11:25

Nuorempi hävisi, vanhempi voitti

Jarkko Nieminen kohtasi Rotterdamin ATP-turnauksessa Rochusin veljekset kahteen kertaan. Ensin hän voitti heidät nelinpelissä ja kohtasi sitten kaksinpelissä peräkkäisillä kierroksilla.
Kaksinpelin puolivälierissä Jarkko voitti nuoremman Rochusin, Olivierin, pitkässä kolmieräisessä ottelussa, joka päättyi paikallista aikaa yöllä hieman yli yhden lukuihin 6-7(4), 6-4, 7-6(3). Miehet kohtasivat kuudennen kerran ja keskinäisten otteluiden voitot ovat nyt tasan 3-3.
Välierissä Nieminen kohtasi Olivierin isoveljen Christophen. Niemisellä oli ensimmäisessä erässä pelipallo 5-3 johtoon, mutta Rochus mursi hänen syöttönsä, tasoitti 4-4:ään ja vei erän 6-4. Toista erää Rochus johti 3-0 ja hänellä oli kaksi murtopalloa 4-1 johtoon. Erä meni belgialaiselle 6-3. Näin C.Rochus pääsi kuittaamaan Niemiselle pikkuveljen kokeman tappion.
Turnauksen loppuottelussa tshekki Radek Stepanek voitti Rochusin 6-0, 6-3.
Jarkko Niemisen piti tällä viikolla pelata Dubain ATP-turnauksessa, mutta hän vetäytyi kisasta voidakseen osallistua isoisänsä hautajaisiin.