J.Nieminen IPP Openin puolivälieriin

21.11.2008  |  08:00

Perjantaina Talissa vastassa Puolan Lukasz Kubot

Jarkko Nieminen (ATP 38) selvitti tiensä IPP Openin, 125.000$+H ATP Challenger-turnauksen kaksinpelin puolivälieriin voittamalla Itävallan Stefan Koubekin (ATP 201) 6-4, 7-6(9).
Kahden toistensa pelitavan tuntevan vasurin ottelu eteni nopeasti Niemisen tahdittamana. Yhden syötönmurron turvin hän vei ensimmäisen erän 6-4 ja näytti voittavan toisen samaan tyyliin. Mutta Koubek nousi toisessa erässä hyvään taisteluun ja Nieminenkin joutui tekemään töitä jokaisen pisteen voittamiseksi.
-Olisi toinen eräkin mennyt nopeasti, jos olisin onnistunut toisessa syötönmurrossa ja mennyt 3-0 johtoon, totesi Nieminen.
Tunnin ja 36 minuutin sekä neljän ottelun pallon jälkeen Nieminen laittoi pisteen ottelulle ja meni puolivälieriin, jossa kohtaa Puolan Lukasz Kubotin.
-Hän on syöttö-volley –pelaaja. Nousee kovan syöttönsä turvin heti verkolla, kertoi Nieminen.
Siis tyystin toisenlainen vastustaja kuin torstainen Koubek.
Niemisen ja Kubotin puolivälieräottelu on Talin keskuskentällä päivän kolmantena. Klo 13 pelaavat Igor Kunitsin ja Jan Hernych, klo 15 ykkössijoitettu Dimitri Tursunov ja Saksan Tobias Kamke, jonka jälkeen sitten Nieminen ja Kubot. Neljäs puolivälieräottelu, Jevgeni Donskoi – Karol Beck, pelataan suomalaisen ottelun jälkeen.
Talissa alkaa perjantaina klo 8 alle 14-vuotiaiden poikien kutsukilpailu Junior IPP Open, johon Suomesta on kutsuttu Nicolas Nietosvaara ja Herkko Pöllänen.
Muut juniorit ovat: Anton Pavlov Virosta, Mikael Torpegaard ja Hans Stentoft Tanskasta, Morgan Johansson ja Erik Johansson Ruotsista sekä Maksim Lukin Venäjältä.

Seuraava uutinen: Jarkko välieriin IPP… →