Irlanti tasoitti Davis Cupin

7.4.2006  |  20:30

Juho Paukku taipui Irlannin ykköspelaajalle suoraan kolmessa erässä

Talissa pelattava Suomi – Irlanti Davis Cup -ottelu on ensimmäisen päivän jälkeen tilanteessa 1-1. Irlannin ykköspelaaja Louk Sorensen kaatoi perjantain toisessa ottelussa Juho Paukun 6-4, 6-2, 6-3.

Kun avausottelu Jarkko Niemisen ja Kevin Sorensenin välillä sujui suomalaisen komennossa, oli Paukun ottelussa tilanne toinen. L. Sorensen prässäsi ja Paukku sortui usein helppoihin virheisiin.

– En saanut omaa peliä missään vaiheessa rennoksi ja etenkin kämmenen kanssa oli isoja ongelmia. Helppoja virheitä tuli aivan liian paljon, Paukku analysoi.

Suomen joukkueen kapteeni Kimmen Berner näki ottelun käännekohdaksi ottelun yhdeksännen pelin. Paukku nousi tilanteesta 2-4 tasoihin lukemiin 4-4, ja hänellä oli omalla syöttövuorolla pelipallo tilanteeseen 5-4. Sorensen kuitenkin onnistui ensin murtamaan suomalaisen syötön, ja piti helposti omansa. Yhtäkkiä ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli toisessa erässä 4-0 irlantilaiselle.

– Peli oli kipsissä, tekniikassa ei pitäisi olla mikään pielessä, Paukku mietti.

– Yritin rauhoittaa peliä, mutta ei onnistunut. Kaverin oli helppo myllyttää, kun lyöntini jäivät lyhyiksi.

Maaottelu jatkuu lauantaina nelinpelillä. Suomen nelinpelipariksi on ilmoitettu Tuomas Ketola/Lauri Kiiski, mutta kapteenin mukaan pari tulee muuttumaan.

– Pelaava pari selviää tunti ennen ottelua, mutta eiköhän moni sen jo arvaa, Berner myhäili.

Nelinpeli alkaa lauantaina kello 14.00.

Jaa:

Seuraava uutinen: J. Nieminen/T. Ketola… →