IPP Open jatkuu ilman suomalaisia

19.11.2004  |  13:00

Nieminen – Paukku –puolivälieräottelu jäi haaveeksi

Torstaina eläteltiin IPP Openin katsomossa Talissa, Helsingissä toiveita saada 50.000$ ATP Challenger-turnaukseen täyssuomalainen puolivälieräottelu. Ja hyvältä aluksi näyttikin. Toisen kierroksen ottelussa Jarkko Nieminen meni 4-2 40-15 johtoon britti Arvind Parmaria vastaan, mutta ei onnistunut ottamaan 5-2 johtoa. Parmarin onnistui viedä erä tie-breakiin, jonka myös voitti 8-6.
Toisessa erässä Niemisen peli näytti olevan uomissaan ja hän vei sen 6-3. Sama tahti ei kuitenkaan ratkaisevassa erässä jatkunut, Nieminen menetti muutamat tärkeät pisteet ja varmasti syöttävä Parmar vei erän 6-3 mennen puolivälieriin.
-Parmar ei tehnyt juurikaan virheitä, totesi Nieminen ottelun jälkeen ja harmitteli omia huonoja hetkiään.
Niemisen seuraava turnaus, 150.000$+H ATP Challenger-kisa, Mobilux Open, on jo ensi viikolla Luxemburgissa.
Suomalaiskatsomon toinen toivo, Juho Paukku, kohtasi heti Nieminen-Parmar –ottelun jälkeen Ruotsin kovasyöttöisen Robert Lindstedtin. Paukku menetti syöttönsä ensimmäisessä erässä kaksi kertaa ja toisessa kerran. Paukulla oli vaikeuksia päästä vastustajansa syöttöön käsiksi. Toisessa erässä hänellä oli murtopallojakin, myös Lindstedtin kakkossyötössä, mutta murrot eivät onnistuneet.
– Tein itse pahoja virheitä enkä pystynyt mahdollisuuksiani käyttämään, tuskaili Paukku ottelun jälkeen.
Nieminen – Paukku –otteluun sijasta perjantaina Talissa nähdään ottelu Parmar – Lindstedt. Muut puolivälieräparit ovat Nicolas Almagro – Lukas Dlouhy, Dick Norman – Peter Wessels, Takao Suzuki – George Bastl.
Turnauksessa ei ole enää mukana yhtään suomalaispelaajaa, sillä nelinpelissä parit Lauri Kiiski/Timo Nieminen ja Lukas Dlouhyn/Lassi Ketola putosivat puolivälierissä.

Seuraava uutinen: Valmentajat IPP Openissa… →