I-divisioonat polkaistiin käyntiin

24.9.2019  |  11:45  |  Raportit

Suomen toiseksi korkeimman sarjatason I-divisioonan kausi alkoi viime viikonloppuna kahdeksalla naisten ja kuudella miesten ottelulla.

Lauantain miesten kierroksella nähtiin kotivoittojen putki, kun sarjakauden avausvoittoja juhlivat Espoon Tennisseura, Savonlinnan Verkkopalloseura ja Åbo Lawn-Tennis Klubbin II-joukkue. Naisten kierroksella nähtiin puolestaan kaksi onnistunutta ryöstöä, kun Oulun Verkkopalloseura voitti Espoon Verkkopalloseuran sekä Lahden Verkkopalloseura otti ainakin hetkellisesti Lahden herruuden haltuunsa kukistamalla Lahden Tenniskerhon. Kotivoittoja juhlivat myös Kouvolan Tennisseura ja Åbo Lawn-Tennis Klubbin II-joukkue.

Sunnuntain naisten kierros oli täysin vierailijoiden juhlaa, kun voittoja tuulettivat ETS, KoTS, OVS ja ÅLK2. Myös miehissä vierasjoukkueet olivat vahvoilla, kun ETS vei pisteet Jyväskylässä ja Smash-Kotka2 Savonlinnassa. Kotivoittoon ylsi OVS.

KATSO OTTELUTULOKSET

Seuraavat I-divisioonan ottelut ovat vuorossa miehillä lokakuun 12. ja 13. päivä, samaan aikaan alkaa myös TEHO Sport Tennisliiga. Naisten puolella pelataan seuraavan kerran marraskuun 10. päivä.

Lauantai 21.9.

Naiset
KoTS – TaTS2 2-1
LT – LVS 0-3
ÅLK2 – ETS 2-1
EVS – OVS 1-2

Miehet
ÅLK2 – Smash-Kotka2 3-1
ETS – TCT 4-0
SVS – MLK 4-0

Sunnuntai 22.9.

Naiset
LT – ETS 1-2
EVS – KoTS 1-2
TaTS2 – OVS 0-3
LVS – ÅLK2 0-3

Miehet
OVS – TCT 3-1
JTS – ETS 1-3
SVS – Smash-Kotka2 1-3

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden toiseksi viimeinen… →