I-divisioonassa alkavat voimasuhteet myös selvitä

12.11.2019  |  09:59  |  Raportit

I-divisioonaa pelattiin viikonlopun aikana usealla paikkakunnalla. Sekä naisissa että miehissä alkavat voimasuhteet hiljalleen selvitä.

Miesten puolella viikonloppuna voittoja tuulettivat OVS ja Smash-Kotka2 sekä tasapisteisiin päätyivät TCT ja JTS. Naisissa voittoihin ylsivät EVS, OVS, TaTS2 ja ETS.

Miehissä joukkueet ovat pelanneet 3-5 ottelua ja naisissa 2-3 ottelua. Miesten kärkipaikkaa pitää hallussaan viime vuonna divarin voittoa juhlinut Smash-Kotka2. OVS:n nuori joukkue on yksi alkukauden yllättäjistä, kun oululaiset majailevat sarjan toisella sijalla. Yli kymmenen pistettä ovat lisäksi keränneet ETS ja ÅLK2. Naisissa piikkipaikalla on OVS ja kärkikolmikon täydentävät ÅLK2 ja KoTS.

Katsottaessa pelaajien edesottamuksia nousee miehissä esille Smash-Kotkan neljä voittoa ottaneet pelaajat Vesa ja Valtteri Ahti sekä Jussi Salmio. Lisäksi puhtaalla pelillä vähintään kolme ottelua ovat pelanneet OVS:n Otto Koivisto ja ETS:n Oskari Eerola. Naisissa on neljä pelaajaa iskenyt puhtaan saldon (pelattuna vähintään kaksi ottelua): kolmea voittoa ovat tuulettaneet EVS:n Satu Kyyrä ja OVS:n Rinja Kautto sekä kahta voittoa ETS:n Agda Laakso ja Jenina Ishii sekä ÅLK2:n Ella Salonen.

Katso lisää pelaajakohtaisia tilastoja täältä.

Valtteri Ahti, Smash-Kotka

Jaa:

Seuraava uutinen: Toni Pokela jatkokaudelle… →