HyTS sai Vuoden urheiluseura -palkinnon pääkaupunkiseudun Urheilugaalassa

9.2.2023  |  10:18  |  Seurat

Hyvinkään Tennisseura sai komean tunnustuksen keskiviikkona 8.2., kun Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu valitsi HyTS:n alueensa vuoden urheiluseuraksi 2022.

”Vuoden urheiluseura -palkinto on meille suuri kunnia. Tämä antaa lisää motivaatiota kehittää toimintaa edelleen. Tämä on myös joukkuepalkinto, sillä koko seura tekee kovasti töitä toiminnan eteen”, iloitsi toiminnanjohtaja Gabor Lovro.

Hyvinkään Tennisseura on 1960 perustettu seura, jolla on pitkä ja menestyksekäs historia suomalaisessa tenniksessä. Monet kansalliset huiput ovat saaneet oppinsa Hyvinkäällä.

 

HyTS:n tavoitteena on edistää hyvinkääläistä ja suomalaista tennistä. Seura tarjoaa valmennusta perheen pienimmistä senioreihin ja vasta-alkajista kilpapelaajiin. Tavoitteenamme on tarjota kaikille mahdollisuus harrastaa tennistä omalla tasollaan, omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

HyTS suoritti viime vuonna Tennisliiton ja Olympiakomitean laatuseuraohjelman ykköstason, eli ansaitsi tähtimerkit lasten ja nuorten sekä aikuisten toiminnasta. HyTS oli myös ensimmäisten joukossa suorittamassa Tennisliiton vastuullisuusmerkkiä, joka on osoitus avoimesta, läpinäkyvästä, yhdenvertaisesta ja tasa-arvoisesta sekä vastuullisesta seuratyöstä.

”Yritämme olla kaikin puolin tasa-arvoinen ja turvallinen paikka toimia. Meille vastuullisuus ei ole niinkään lauseita ja ajatuksia, vaan enemmänkin tekoja niin seura- kuin kenttätasolla.”

Seura palkittiin vuoden 2021 Tennisgaalassa vuoden seurateko -palkinnolla ”Yhdessä, kavereina” – kampanjan johdosta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Hannu ”Hönö” Granroth… →