HyTS ja Smash SM-liigacupien mestarit

11.7.2016  |  16:29

SM-Liigacupit kilpailtiin vaihtelevan kesäisissä olosuhteissa Helsingin Laajasalossa ja Kulosaaressa. Miehissä voittoon kiri Hyvinkään Tennisseura, jonka joukkue koostui pitkälti seuran itse kasvattamista pelaajista. 

– Kapteeni Mikko Järvenpää on tehnyt loistavaa työtä Hyvinkäällä ja valmentanut muun muassa Verneri Tuomea ja Mika Julinia nuoresta pitäen, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen kiittelee.

Joukkueen konkarit Sami Huurinainen ja Jesper Saarni edustivat kokemusta. Huurinainen pelasi erittäin hyvin TaTS:in Henrik Sillanpäätä vastaan. 

Miesten SM-liigacupin erikoisuuksiin kuuluivat vain Ahdin perheen miehistä koostunut Smash-Kotkan joukkue (isä ja kolme poikaa) sekä Satan mielenkiintoiset oheisohjelmat niin perheen pienimmille kuin tennistietäjillekin.

 

Suomalainen ja Haavisto loistivat

Kulosaaren GVLK isännöi puolestaan naisten kilpailun lisäksi lauantai-illan yhteistä iltajuhlaa kauniilla klubillaan.

– Molemmat SM-liigacup-järjestäjät saivat pelaajilta paljon kiitosta osakseen, Törnroos-Heinonen kertoo.

Naisten otteluissa huomattavaa olivat Smashin Piia Suomalaisen ja Smash-Kotkan Ella Haaviston väkevät otteet. Suomalainen hävisi kolmessa kaksinpelissään yhteensä vain yhden pelin. Haavisto pelasi myös erittäin taitavasti. Finaalipäivä jäi häneltä valitettavasti väliin, sillä Haavisto suuntasi Tennis Europe -matkalle.

 

Lämpimät onnittelut kaikille mitalisteille ja kiitokset Satalle ja GVLK:lle onnistuneista järjestelyistä!

Miehet:

Kultaa: HyTS

Hopeaa: TaTS

Pronssia: Sata

SM-liigasta putosi suoraan 1-divisioonaan GVLK. SM-liigapaikasta karsivat 1-divisioonan voittaneet VT ja TVS sekä SM-liigacupin toiseksi viimeinen V-P. Karsinta pelataan 2.-4.9.2016.

 

Naiset:

Kultaa: Smash

Hopeaa: Smash-Kotka

Pronssia: OVS

SM-liigasta putosi suoraan KarTe. 1-dividioonasta nousi suoraan sen voittanut TVS. Muuta karsintaa ei ole.

 
Kuvat: Verneri Tuomi ja Pasi Ahti 

Jaa:

Seuraava uutinen: DAVIS CUP: Jarkko… →