HVS eteni miesten TEHO Sport Tennisliigan loppuotteluun puolustamaan mestaruuttaan

10.2.2019  |  12:56  |  Raportit, Seurat

Emil Ruusuvuori, HVS

Päivän ensimmäisessä välierässä kohtasivat hallitseva mestari HVS-Tennis ja Helsingin Lawn-Tennis Klubi. Kyseessä oli viime vuoden liigafinaalin uusinta. HVS:n ammattilaispelaajat olivat liikaa HLK:lle suoraan 3-0 otteluvoitoin.

Ykköspelaajien ottelussa kohtasivat HVS:n italialainen Matteo Viola (ATP-267) ja HLK:n Masi Sarpola (ITF-1602). Sarpola taisteli eilen puolivälierässä joukkueellensa kaksi voittoa ja aloitti myös välieräottelun hyvin ennakkosuosikki Violaa vastaan. Viola otti tiukan ensimmäisen erän jälkeen hallinnan vahvemmin itselleen ja voitti lopulta erin 6-4, 6-3.

Matteo Viola, HVS

Kakkospelaajien ottelussa Emil Ruusuvuori (ATP-405) jatkoi paluutaan kilpakentille. HLK:n kakkospelaaja virolainen Daniil Glinka haastoi Ruusuvuoren hyvätasoisessa ottelussa, mutta Ruusuvuori oli vahvempi luvuin 6-4, 6-1.

HVS:n kolmannen voiton toi Otto Virtanen (ITF-560) vakuuttavasti HLK:n August Ehrnroothia vastaan 6-1, 6-0.

Otto Virtanen, HVS

– Tänään oli yllättävän helpot ottelut. Olimme valmistautuneet kovimpaan mahdolliseen HLK:n miehistöön, mutta heidän eilinen trilleri vei varmaan voimia. Ykkös- ja kakkospelaajien ottelut olivat hyvät ja varsinkin ensimmäiset erät tiukat.

– Nyt siirretään katseet finaaliin. Tavoitteenamme on saada paras mahdollinen joukkue jalkeille liigan arvolle sopivasti. Kuten sanottua on mestaruus tavoitteenamme.

KUVAGALLERIA

HVS kohtaa loppuottelussa joko Smash-Kotkan tai Grani Tenniksen. Finaalitapahtumassa Talin Tenniskeskuksella 9.3. pelataan sekä pronssiottelu että loppuottelu.

Jaa:

Seuraava uutinen: Senioreiden SM-kilpailuiden 12.-19.2.… →