Huurinainen ja Paukku jatkoon Tallinnassa

14.7.2009  |  10:00

Miesten ITF Futures-turnaus

Sami Huurinainen ja Juho Paukku menivät toiselle kierrokselle maanantaina Tallinnassa miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksen kaksinpelin pääsarjassa.
Juho Paukku (ATP 840) voitti norjalaiskarsija Adrian Forberg Skogengin (ATP 1806). Toisella kierroksella hän saa vastaansa voittajan ottelusta Benjamin Balleret (ATP 311) – Karl-Erik Paaro. Monacolainen Balleret on kisan kakkossijoitettu. Hän pelasi viime viikonloppuna Davis Cupia Suomea vastaan Naantalissa. Virolainen Paaro sai villin kortin kisaan, sillä hänellä ei ole vielä ATP-rankingia.
Nelinpelissä Paukku ja Slovakian Miloslav Mecir (nuorempi) voittivat ensimmäisellä kierroksella venäläiset Bazunovin veljekset.
Kroatian Mikhail Karpol (ATP 1375) joutui luovuttamaan toisessa erässä ottelunsa karsija Sami Huurinaista (ATP 1485) vastaan. Toisella kierroksella Huurinainen kohtaa kolmanneksi sijoitetun Ranskan Guillaume Rufinin (ATP 386).
Viidenneksi sijoitettu Viron Jürgen Zopp (ATP 498) voitti karsijan Antti Tuomen (ei ATP-rankingia). Tämä oli Zoppin toinen voitto Tuomesta.
Muitten suomalaisten ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan tiistaina: villin kortin saanut Harri Heliövaara (ei ATP-rankingia) kohtaa Venäjän Stanislav Vovkin (ATP 1415), karsija Jesper Saarni (ei ATP-rankingia) Viron Mait Künnapin (ATP 835), karsija Jesse Kiuru (ATP 1806) seitsemänneksi sijoitetun Valko-Venäjän Uladzimir Ignatikin (ATP 566) ja kahdeksanneksi sijoitettu Timo Nieminen (ATP 604) Ranskan Axel Michonin (ATP 875).

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
11.-19.7. Tallinna, Viro
1.kierrosta: Jürgen Zopp Viro (5.) – Antti Tuomi (karsija) 63 60 Sami Huurinainen (karsija) – Mikhail Karpol Kroatia 64 22 luov, Juho Paukku – Adrian Forberg Skogeng Norja (karsija) 63 61
Nelinpeli
1.kierrosta: Miloslav Mecir Slovakia/Juho Paukku (4.) – Pavel ja Valentin Bazunov Venäjä 61 61, Siarhei Betau/Ivan Kobzar Valko-Venäjä – Roope Kailaheimo/Tommy Laine 61 36 [10-4]

Seuraava uutinen: Laaksonen Linzissä juniorien… →