Huurinainen ja Kiuru miesten SM-loppuotteluun

29.11.2008  |  18:00

Tenniksen yleisten luokkien miesten kaksinpeliin saadaan uusi Suomen mestari sunnuntaina Impivaarassa, Turussa. Sekä Jyväskylän Tennisseuran Sami Huurinaiselle että Lahden Verkkopalloseuran Jesse Kiurulle mestaruus olisi uran ensimmäinen. 27-vuotias Huurinainen oli SM-finaalissa vuonna 2004, silloinkin Turussa, mutta hävisi Juho Paukulle.
Välierissä lauantaina kolmanneksi Huurinainen voitti kisan ykköseksi sijoitetun Tampereen Tennisseuran Lauri Kiisken 1-6, 6-4, 6-1. Tämän vuoden vielä juniorien kirjoissa oleva Kiuru, kisan neljänneksi sijoitettu, voitti ex-turkulaisen, helsinkiläistä GVLK:a edustavan 31-vuotiaan Pekka Rinteen 6-4, 6-4.
Miesten kaksinpelin loppuottelu pelataan sunnuntaina naisten kaksinpelin loppuottelun jälkeen. Naisten ottelu alkaa Impivaarassa klo 12.

Seuraava uutinen: Salonen naisten mestari… →