HPP Open: Villit kortit kaksinpeliin myönnetty – karsintaan Martikainen ja Paldanius, pääsarjaan Lajal

2.11.2023  |  10:15  |  Ennakot

HPP Openin viimeiset kaksinpelin villit kortit on myönnetty. Pääsarjaan pääsi virolainen Mark Lajal ja karsintaan suomalaisjuniorit Otso Martikainen (artikkelikuvassa) ja Oskari Paldanius.

HPP OPENIN KOTISIVUT
LIPUNMYYNTI

20-vuotias Lajal on uransa parhaassa maailmanlistasijoituksessa 217. Lajal voitti toukokuussa uransa ensimmäisen Challenger-turnauksen Yhdysvalloissa. Hän on nostanut rankingiaan kohisten parin viime vuoden aikana, sillä 2021 alussa lukema oli yli 1000 ja tämän vuoden alussa se oli 403.

HPP Openin kisajohtaja Pekka Mäkelä kertoo turnauksen tehneen jo pidempään yhteistyötä Viron Tennisliiton kanssa villien korttien suhteen.

”Meillä on tosi hyvät välit ja yhteistyö puolin ja toisin. Olisimmekohan villejä kortteja vaihdelleet jo yli kymmenen vuoden ajan.”

Sunnuntaina alkavaan karsintaan saavat suomalaisjuniorit 17-vuotias Martikainen (HVS) ja 16-vuotias Paldanius (Smash) mahdollisuudet. Molemmat pelaajat ovat pelanneet hienosti alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella. Martikainen, joka on HPP:n tennislähettiläs, pelasi myös viime vuonna HPP Openin karsinnassa; Paldanius puolestaan pääsee debytoimaan ammattilaiskisassa.

VILLIT KORTIT

Kaksinpelin pääsarja
Patrick Kaukovalta – lue lisää
Eero Vasa – lue lisää
Mark Lajal

Kaksinpelin karsinta
Leevi Säätelä – lue lisää
Otso Martikainen
Oskari Paldanius
Oliver Ojakäär – lue lisää

Nelinpelin pääsarja
Patrick Kaukovalta/Eero Vasa
Yksi myöntämättä

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 44/2023 – →