Hollantilaisvoittaja Aamulehti Tampere Openissa

3.8.2009  |  10:10

H.Kontinen puolivälierissä

Sijoittamaton hollantilainen Thiemo de Bakker juhli sunnuntaina 50.000$ ATP Challenger-turnauksen voittoa Tampereen tenniskeskuksessa. Hän kukisti Aamulehti Tampere Openin loppuottelussa kisan kakkoseksi sijoitetun, jo kerran Tampereella turnausvoittoa juhliin Australian Peter Luczakin luvuin 6-5, 7-6(7).
Australialainen pääsi kuitenkin voiton makuun, kun voitti nelinpelin parinaan Kazakstanin Yuri Schukin. Voitto tosin ratkesi vasta ottelutie-breakissa 6-1, 6-7(6) [10-4].
Suomalaisista pisimmälle kaksinpelissä eteni villillä kortilla mukaan tullut Henri Kontinen, joka voitti ensin viidenneksi sijoitetun Saksan Julian Reisterin kahdessa tie-break –erässä ja sitten Italian Simon Vagnozzi, joka oli voittanut ensimmäisellä kierroksella Henrin velipoika Micke Kontisen.
Puolivälierissä kolmossijoitettu Saksan Florian Mayer voitti Henri Kontisen 6-2, 6-4.
Nelinpelin Henri Laaksonen ja Philipp Oswald etenivät välieriin, mutta siinä tuli tappio kisan lopullisille voittajille.
Turnauksen ottelutulokset ja –selostuksen ovat luettavissa sen verkkosivuilla.

Seuraava uutinen: Tennisliiton toimisto lomalla… →