HLK, TCT, TaTS ja JTS miesten SM-liigan välieriin

4.12.2011  |  07:49

Miesten SM-liigassa käytiin viimeisen, seitsemännen kierroksen ottelut lauantaina 3.12. keskitetysti Tampereen Tenniskeskuksessa.
Isäntäjoukkue TaTS sai liikkeelle parhaan joukkueensa ja tatsilaiset ottivatkin erääkään menettämättä ÅLK:sta 4-0 voiton. Sarjanousija ÅLK jäi perussarjan viimeiseksi, voitto nosti TaTS:n kolmoseksi.
Valko-Pallo ja GVLK pelasivat siitä, kumpi joutuu karsimaan. Vantaalaiset varmistivat liigassa kuudennen sijan vain kahden erän menetyksellä.
Smash pyrki mitaliotteluihin, mutta tasapeli JTS:n kanssa vei haaveet.
Perussarjan voitosta kävivät taiston sarjanousija HLK ja viimevuotinen perussarjan ykkönen, TCT. Ykkösten Juho Paukun ja Niklas Buchtin ottelusta tuli tasainen, jonka kolmannen erän tie-breakissa lopulta Paukku vei nimiinsä. HLK Antti Tuomi ja Otto Päivinen voittivat kakkosten ja kolmosten kaksinpelit, mutta TCT vei ottelun tasapeliin, kun Paukku ja Jesper Saarni voittivat nelinpelissä Buchtin ja Tuomen.
HLK voitti perussarjan 11 pisteellä, TCT jäi siitä pisteen päähän, TaTS ja JTS päätyivät yhdeksään pisteeseen, TaTS on kolmas paremmalla ottelusuhteella.
Välierissä 10.12. HLK kohtaa kotonaan JTS:n ja TCT kotonaan TaTS:n.