Hietaranta kaksinpelimestaruuteen Italiassa

22.6.2019  |  22:04  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta voitti kovatasoisen alle 16-vuotiaiden turnauksen Italiassa.

15-vuotias Hietaranta on kiertänyt muutamat viikot Italiassa yhdessä ITF/Tennis Europe U16 Touring Teamin kanssa, johon hänet kutsuttiin mukaan. Kaksi viikkoa sitten Hietaranta voitti alle 16-vuotiaiden 1. kategorian Tennis Europe -turnauksen nelinpelin ja ylsi kaksinpelin finaaliin (lue lisää). Tällä viikolla Hietarannan upeat otteet jatkuivat, kun tuloksena oli kaksinpelin mestaruus ja nelinpelin finaalipaikka alle 16-vuotiaiden 2. kategorian TE-kilpailussa.

Kaksinpelin finaaliin ykköseksi sijoitettu suomalainen eteni neljän voiton turvin. Loppuottelussa oli vastassa viidenneksi sijoitettu kroatialainen Sara Svetac. Ottelussa nähtiin kaksi tiukkaa erää, joiden voittoja juhli suomalaisten iloksi Hietaranta luvuin 6-4, 6-3. Hietaranta ei hävinnyt turnauksessa erääkään. Hietaranta oli erityisen tyytyväinen mestaruuteen, koska edeltävä turnaus oli mennyt hieman penkin alle selkä- ja nivusvaivan johdosta.

– Nyt kroppa oli kunnossa ja peli kulki hyvin. Etenkin henkisesti olin todella vahva, mikä auttoi pitämään hyvän pelitason jokaisessa ottelussa.