Hietaranta 21-vuotiaiden Suomen mestariksi – poikien loppuottelu maanantaina klo 10:00

14.6.2020  |  18:45  |  Raportit

Hangon Tenniskerho järjesti alle 21-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut. Kyseessä oli myös vuoden 4. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour -osakilpailu.

Tyttöjen kaksinpelin loppuottelussa kohtasivat maajoukkuepelaajat toiseksi sijoitettu Ella Haavisto (Smash) ja sijoittamaton Laura Hietaranta (HVS). Haavisto voitti välierässään neljänneksi sijoitetun Stella Remanderin (Lo-Te) 6-4, 6-1 ja Hietaranta onnistui kukistamaan ykköseksi sijoitetun Liisa Vehviläisen (ÅLK) 7-5, 6-0.

Loppuottelun avauserä oli todella tasainen. Aurinkoisella Hangon Tennisstadionin pääkentällä nähtiin useita hienoja suorituksia. Ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen otti lappeenrantalaislähtöinen Hietaranta kirjaamalla erävoiton 7-5. Erävoitto vapautti Hietarannan suorituksia entisestään ja hän marssikin lopulta mestaruuteen eräluvuin 7-5, 6-0.

– Oli tiukka ensimmäinen erä, joka olisi voinut kääntyä kummalle vaan. Sain tärkeät pisteet kotiin ja siitä pelini vapautui toiseen erään. Kivaa oli pelata laadukkaita matseja pitkästä aikaa ja voitto tuntuu toki hyvältä! Tämä oli kokonaisuutena hyvä kisakauden avaus – tästä on hyvä jatkaa treeniä ja kohti yleisiä SM-kisoja, kommentoi Hietaranta.

Yleiset ulkokenttien SM-kilpailut pelataan Talin Tenniskeskuksella Helsingissä 22.-28.6.2020. Lue lisää täältä.

Laura Hietaranta ja Ella Haavisto

Poikien kaksinpelissä on maanantaiseen loppuotteluun selviytynyt ykköseksi sijoitettu Roni Rikkonen (TaTS), joka kukisti välierässään seitsemänneksi sijoitetun Oskar Antinheimon (HVS) tiukasti kolmessa erässä 6-4, 3-6, 6-4. Toisesta välierästä loppuotteluun selvisi pitkän taistelun kautta kolmanneksi sijoitettu Iiro Vasa (ÅLK) kukistaen toiseksi sijoitetun Aleksi Löfmanin (HVS) 5-7, 6-3, 6-4.