21-vuotiaiden ja senioreiden SM-kilpailut etenevät kohti ratkaisuotteluita

14.6.2020  |  08:45  |  Raportit

Parhaillaan käynnissä olevat 21-vuotiaiden ja senioreiden SM-kilpailut etenevät kohti huipennuksiaan. 21-vuotiaat pelaavat Hangossa ja seniorit Helsingissä.

Kärkisijoitetut pitäneet hyvin pintansa Hangossa

21-vuotiaiden SM-kilpailut, 4. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour, pitävät sunnuntaina sisällään tyttöjen kaksinpelin välierät ja loppuottelun sekä poikien puolivälierät ja välierät.

Tyttöjen välierissä klo 10:30 alkaen kohtaavat ykköseksi sijoitettu Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja Laura Hietaranta (HVS) sekä toiseksi sijoitettu Ella Haavisto (Smash) ja neljänneksi sijoitettu Stella Remander (Lo-Te). Loppuottelu pelataan klo 15:00 alkaen. Poikien puolella selviää tänään finalistit. Puolivälierävaiheeseen tultaessa on suuremmilta yllätyksiltä vältytty – joukkoja johdattavat edelleen kärkisijoitetut Roni Rikkonen (TaTS) ja Aleksi Löfman (HVS). Puolivälierät pelataan aamupäivällä ja välierät ovat luvassa klo 14:00. Poikien loppuottelu pelataan maanantaina.

Hangon pääkentän tapahtumia voit seurata Tennisliiton YouTube-kanavan kautta.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA
LIVESTREAM

40-, 50- ja 60-vuotiaat pelaavat SM-mitaleista Kalastajatorpan Tennisklubilla

Senioreiden tasaikäluokkien ulkokenttien SM-kilpailuja on pelattu viime torstaista lähtien Kalastajatorpan Tennisklubilla Helsingissä. Kaksin- ja nelinpelien mestaruustaistot kiihtyvät sunnuntain aikana. Kaksinpelien Suomen mestaruuksista pelataan naisten 40-vuotiaissa sekä miesten 40-, 50- ja 60-vuotiaissa.

Sunnuntaina ratkeaa naisten kaksinpelisarja ja miehissä pelataan puolivälierä- ja välierävaiheita. 40-vuotiaiden naisten yläkaavion välierä, [1] Laura Juvonen (HLK) – [4] Satu Kivioja (Smash), pelataan klo 13:30 ja alakaavion välierä, [2] Satu Pirilä (SLT) – Eija Salmela (HLK), klo 12:00. Loppuottelu isketään klo 18:00 alkaen.

40- ja 50-vuotiaiden miesten kaksinpeleissä on menty kärkisijoitettujen pelikirjojen mukaan. Sunnuntaina klo 12:00 alkaen pelataan mielenkiintoiset ja kovatasoiset 40-vuotiaiden välierät: [1] Jukka Immeli (LVS) – [4] Marko Leppänen (HVS) ja [2] Tapio Nurminen (HVS) – [3] Tuomas Waheeb (V-P). Loppuottelu pelataan maanantaina klo 16:00. 50-vuotiaissa pelataan sunnuntaina puolivälierät, maanantaina välierät ja tiistaina loppuottelu. Edelleen joukkoja johdattavat ykköseksi sijoitettu Tommy Ahlgren (Smash) ja toiseksi sijoitettu Joakim Berner (GVLK).

Sen sijaan 60-vuotiaissa on nähty yllätyksiä, kun puolivälierissä on mukana kärkisijoitetuista vain toiseksi sijoitettu Riku Helminen (ITP). Kärkisijoitetun Jussi Juvakosken (HVS) tiputti Pete Pihko (VarTe), kolmanneksi sijoitetun Tommi Heinosen (KoTS) kaatoi Juha Väänänen (HTC) ja neljänneksi sijoitetun Jouko Petäjän (EVS) kukisti Mika Pelkonen (KirTe). Sarjan puolivälierät pelataan sunnuntaina klo 10:00 alkaen, välierät pelataan maanantaina ja finaali tiistaina.

Nelinpelien puolella on sunnuntaina luvassa neljän sarjan loppuottelut: naisten 50- ja 60-vuotiaat sekä miesten 40- ja 60-vuotiaat.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Hietaranta 21-vuotiaiden Suomen… →