Hietarannalle uran toinen kaksinpelin ammattilaisturnausvoitto – ”Loppuottelu oli hallinnassani koko ajan”

18.9.2022  |  16:23  |  Raportit

Laura Hietaranta juhlii uransa toista kaksinpelin ammattilaisturnausvoittoa.

Hietaranta pelasi Marokossa $15,000 ITF-turnauksessa toista viikkoa putkeen. Viime viikolla tuli nelinpelin mestaruus ja kaksinpelin finaalipaikka. Tällä viikolla kahdeksanneksi sijoitettu Hietaranta (WTA-741) iski pykälää paremmaksi. Lappeenrannasta ponnistanut pelaaja kukisti puolivälierässä ykkössijoitetun Jasmijn Gimbreren (WTA-574) 5-7, 7-5, 6-3, välierässä kolmanneksi sijoitetun Natalia Siedliskan (WTA-733) 6-1, 6-2 ja finaalissa sveitsiläisen Marie Mettrauxin (WTA-1203) 6-2, 6-2.

– Nyt on totta kai hyvät fiilikset. Oli hienoa ottaa toinen kaksinpelin ammattilaisturnausvoitto, etenkin kun viime viikolla tuli finaalitappio. Erityisen tyytyväinen olen, että pystyin pitämään hyvän pelitason kahden viikon ajan ja jopa parantamaan sitä viimeisiin otteluihin. Loppuottelu oli hallinnassani koko ajan. Sain aggressiivisella pelilläni pidettyä vastustajan koko ajan paineen alla, kommentoi Hietaranta.

Hietaranta nousee kaksinpelin maailmanlistalla kohisten tällä hetkellä, sillä kolme viimeisintä kaksinpeliturnausta on tuonut uran ensimmäiset turnausvoitot ja finaalipaikan; voitto-tappio -tilasto on komea 14/1. Tähän kun lisätään vielä kaksi viimeisintä nelinpeliturnausta, jotka toivat turnausvoitot, niin kuntopuntari näyttää entistä komeampaa voittosaldoa 21/1