Herkko Pölläsen kuulumisia ITF Junior Teamista

8.6.2012  |  10:34

Herkko Pöllänen on nyt puolessa välissä ITF Junior Team -kiertueellaan, Edessä on ITF-turnaus Offenbachissa, Saksassa, sitten leiriviikkoa Britanniassa, jossa valmistautudutaan tuleviin ruohokenttäturnauksiin, Roehamptonin ITF-kisaan ja Wimbledonin junioriturnaukseen.
 

Herkko Pöllänen:

Meidän teamissa on porukkaa monipuolisesti ympäri maailmaa. On ollut mielenkiintoista hengailla ja treenailla täysin erilaisten kulttuurien keskellä.
Teamikaverini ovat kaikki aika persoonallisia.Porukkaa on Aasiasta, Etelä- Amerikasta, ja Afrikasta. Meitä poikia valmentaa Ivan Molina Columbiasta ja Dermot Sweeney Zambiasta. Ollaan vaihdeltu huonekavereita joka viikko, ja jokaiseen veijariin on ehtinyt tutustua jo aika hyvin. Kaikki henkilöt tässä teamissa ovat olleet aika avoimia, ja meillä on ollut hauskaa myös kentän ulkopuolella.

Treenaamme yleensä kaksi tennistreeniä päivässä. Määrät saattavat vaihdella matseista tai olosuhteista riippuen. Normaalina päivänä menemme aamusta klubille ja vietämme siellä koko päivän. Fysiikkapuolella teemme enimmäkseen likkumistreenejä. Iltasin on aina muutama tunti vapaata, minkä hengailemme yleensä porukalla ilman coacheja.

Tämä viikko Roland Garosissa on ollut aika siisti. Ammattilaisilla on samat pukkarit kuin meillä, ja puitteet ovat aika huikeat. On ollut makeeta päästä pelaamaan ja treenailemaan miesten pelien ohessa.

 

Herkko Pöllänen
Kuva: Laura Baccara 

Jaa:

Seuraava uutinen: Hangossa SEB JGP… →