Herkko Pöllänen kolmannelle kierrokselle Banana Bowlissa

14.3.2012  |  09:04

Herkko Pöllänen (ITF 17) on viidenneksi sijoitettu juniorien 1.kategorian ITF-turnauksessa, Banana Bowliin Brasiliassa.
Hän aloitti kisan  toiselta kierrokselta, jolla voitti villin kortin saaneen Brasilian Leonardo Civita Tellesin (ITF 1651) luvuin 6-2, 6-4.
Kolmannella kierroksella Herkko kohta yhdeksänneksi sijoitetun Argentiinan Mateo Martinezin (ITF 18). Edessä on tiukka ottelu, pojat ovat ITF-rankingissa peräkkäisillä sijoilla. Martinez nousi yhdeksän sijaa rankingissa edettyään Asuncion Bowlin kaksin-ja nelinpelien loppuotteluihin.
Poikien edellisessä kohtaamisessa viime vuonna Argentina Cupissa voiton vei Martinez kolmessa erässä.
Tiukka ottelu oli Herkolla ja Belgian Kimmer Coppejansilla nelinpelin toisella kierroksellakin. Ykkössijoitetuille tämä oli ensimmäinen ottelu ja voitto ratkesi ottelutie-breakissa 10-7 parista Evan Hoyt Britannia/Federico Maccari Italia.
Puolivälierissä Herkolla ja Kimmerillä ovat vastassa brassit Gabriel Friedrich ja Andre Napolitano.
Herkko pelasi Banana Bowlissa myös viime vuonna. Tuolloin hän eteni kaksinpelissä kolmannelle kierroksella ja nelinpelissä puolivälieriin.

Banana Bowl 2012
Juniorien ITF-turnaus (1.kateg.)
12.-17.3.2012 Carvalho/Itajai, Brasilia
Poikien kaksinpeli
2. kierrosta: Herkko Pöllänen (5.) – Leonardo Civita Telles Brasilia (villi kortti) 62 64
Poikien nelinpeli
2.kierrosta: Kimmer Coppejans Belgia/Herkko Pöllänen (1.) – Even Hoyt Britannia/Federico Maccari Italia 36 63 [10-7]