Henri Kontisen pelit päättyivät Wimbledonissa

10.7.2018  |  22:14  |  Raportit

Henri Kontisen ottelut ovat tulleet päätökseensä tämän vuotisessa Wimbledonin turnauksessa. Tänään Kontinen ja Heather Watson (GBR) tippuivat sekanelinpelin kolmannella kierroksella.

Sekanelinpelissä duo Kontinen/Watson oli turnauksen 16. sijoitettuina suoraan toisella kierroksella. Ensimmäisessä ottelussaan Wimbledonin parin vuoden takaiset mestarit ja viime vuoden finalistit voittivat puolalaisen Marcin Matkowskin ja romanialaisen Mihaela Buzarnescun tiukasti eräluvuin 6-2, 5-7, 7-5. Suomalais-brittiläispari pyrki kohti puolivälieriä kolmanneksi sijoitettuja Ivan Dodigia (CRO) ja Latisha Chania (TPE) vastaan. Tällä kertaa Kontisen ja Watsonin oli kuitenkin taipuminen lukemin 2-6, 6-7. Kontisen ja Watsonin tämän vuotisena saldona oli siis pääsy 16 parhaan joukkoon.

Nelinpelissä Kontinen ja australialainen John Peers lähtivät turnaukseen innokkain ja luottavaisin mielin, sillä pari oli juuri ennen Wimbledonia voittanut Queen´s Clubin ATP 500 -turnauksen. Wimbledonin ensimmäisellä kierroksella kolmanneksi sijoitettu kaksikko joutui kuitenkin taipumaan hyvin pelanneille argentiinalaiselle Maximo Gonzalezille ja chileläiselle Nicolas Jarrylle trilleriksi venyneessä taistelussa lukemin 4-6, 4-6, 6-3, 6-4, 6-8.