Henri Kontinen voitti Loughborough’n nelinpelin

15.11.2010  |  10:27

Sijoittamattomat Henri Kontinen ja Tanskan Frederik Nielsen voittivat 42.500€ ATP Challenger-turnauksen nelinpelin Loughborough’ssa, Britanniassa. Finaalissa pari kukisti ykkössijoitetut Australian Jordan Kerrin ja Britannian Ken Skupskin suoraan kahdessa erässä.

Tällä viikolla Salzburgissa

Tässä viikolla Henri (ATP 257) pelaa 42.500€ ATP Challenger -turnauksessa Salzburgissa, Itävallassa, mutta vain kaksinpelissä. Hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella Saksan Matthias Bachingerin (ATP 190). Edellisestä miesten keskinäisestä ottelusta on vain vajaa kuukausi. Bachinger voitti Kontisen Stockholm Openin karsintojen toisella kierroksella 6-3, 6-1. Bachinger eteni siitä 16 joukkoon. Hän voitti Loughborough’ssa kaksinpeli kukistamalla loppuottelussa Frederik Nielsenin kolmessa erässä.