Henri Kontinen palaa kilpakentille Dubaissa – ennakko 9/17

27.2.2017  |  00:00

Henri Kontinen tavoittelee menestystä tällä viikolla Dubaissa. Kuva: Heidi Koivunen.

Henri Kontinen tekee tällä viikolla paluun kilpakentille, kun hän osallistuu parinsa John Peersin kanssa Dubain ATP 500 -sarjan turnaukseen. Nelinpelissä ykköseksi sijoitettu pari pelaa ensimmäisen ottelunsa tänään maanantaina.

Tuore Australian avointen Grand Slam -voittaja Henri Kontinen palaa tänään takaisin ATP-kiertueelle muutaman viikon ansaitulta loma- ja harjoitustauolta. Kontinen ja hänen australialainen parinsa John Peers kohtaavat Dubain ATP 500 -kilpailun ensimmäisellä kierroksella Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Omar Alawadhin ja Iranin Amirvala Madanchin. Ottelu on kolmantena ohjelmassa kentällä, jonka ensimmäisen ottelun on määrä alkaa maanantaina kello 9.00 Suomen aikaa.

Vuosi sitten Kontinen ja Peers putosivat Dubain turnauksesta jo ensimmäisellä kierroksella, joten nyt kaksikolla on revanssin paikka. Nelinpelin maailmanlistalla tällä hetkellä sijalla viisi oleva Kontinen ja kuudentena oleva Peers suuntaavat Dubain turnauksen jälkeen Pohjois-Amerikkaan, jossa ohjelmassa on kaksi Masters-turnausta: Indian Wells ja Miami.
Livescore Dubai ATP 500:
http://www.atpworldtour.com/en/scores/current/dubai/495/live-scores

Patrik Niklas-Salminen pelaa Portugalissa

Portugalin F1 Futures -kilpailussa suomalaisväriä edustaa Patrik Niklas-Salminen, joka tavoittelee karsintojen kautta paikkaa Vale do Lobon 15 000 dollarin turnauksen pääsarjaan. Karsintakaaviossa kolmanneksi sijoitettu Niklas-Salminen kukisti karsintojen ensimmäisellä kierroksella Espanjan Bruno Mardonesin erin 6-3, 4-6, 7-6(1). Niklas-Salmisen seuraava vastustaja neljä kierrosta käsittävässä karsinnassa on espanjalainen Mario Mansilla Diez. Ottelu on ohjelmassa tänään maanantaina.
Livescore:
http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx?tid=M-FU-POR-01A-2017

18-vuotiaiden SM-kilpailut Tampereella 2.-5.3.2017

Tampereella ratkotaan tällä viikolla 18-vuotiaiden Suomen mestaruudet poikien ja tyttöjen kaksinpeleissä sekä poikien nelinpelissä. Poikien puolella ykkössijoitettu kaksinpelissä on Patrick Stenfors ja tytöissä Mariella Minetti. Suomen mestarit ovat selvillä sunnuntaina.
Lisätietoa: http://tennisassa.fi/modules/system/stdreq.aspx?P=7&VID=default&SID=977994701958130&A=open%3akj%3akilpailu_detail%3a2812&S=1&C=34546

Jaa:

Seuraava uutinen: Siivonen: Miksi kilpailemisesta… →