Henri Kontinen ja Jarkko Nieminen ATP250-turnauksen nelinpelin voittoon Kitzbühelissä

2.8.2014  |  13:30

Jarkko Nieminen (vas.) ja Henri Kontinen

Henri Kontinen (ATP4p 62) otti uransa ensimmäisen ja Jarkko Nieminen (ATP4p103)neljännen nelinpelin ATP-turnausvoiton lauantaina Kitzbühelissä,Itävallassa.
Pari kukisti loppuottelussa Italian Daniele Braccialin (ATP4p 59) jaKazakstanin Andrey Golubevin (ATP4p 82) luvuin 6-1, 6-4.
Jarkko ja Henri mursivat ensimmäisen erän kolmannessa pelissä vastustajiensyötön eivätkä nämä saaneet kolmessa seuraavassa pelissä kuin kaksi pistettä.Suomalaisylivoimalla viety erä kesti 21 minuuttia.
Toisessa erässä Braccialilla ja Golubevillä oli Jarkon syötössä pelipallo 4-2johtoon, mutta suomalaispari kesti ja mursi sitten heti seuraavassa pelissävastustajien syötön. Toisella ottelupallolla Jarkko ja Henri veivät toisen erän6-4.

Jarkon aiemmat ATP Tourin nelinpelin voitot ovat Mumbaista v 2007, parina oliRobert Lindstedt, Gstaadista v 2010 parina Johan Brunström ja Münchenistä viimevuodelta parina oli Dmitri Tursunov. Sen lisäksi hän on ollut nelinpelinfinaalissa neljästi (2003 Bangkokissa, 2009 San Josessa, 2010 Tukholmassa ja2012 Sydneyssä).

Seuraava uutinen: Laine nelinpelin voittoon… →