Heliövaaralle niukka tappio finaalissa

13.5.2018  |  09:03  |  Raportit

Harri Heliövaara pelasi tänään Kiinan Wuhanissa $25000 Futures -turnauksen kaksinpelin finaalissa. Loppuottelussa vastaan asettui isäntämaan Rigele Te, joka vei voiton edellisviikolla Kiinassa pelatussa Futures -turnauksessa. Ottelusta muodostui tiukka kamppailu, joka kääntyi tällä kertaa kiinalaisen hyväksi luvuin 7-5, 6-4.

– Finaali oli tänään korkeatasoista tennistä. Pelasin itsekin omasta mielestä varsin mallikkaasti, mutta Te oli tänään todella hyvä. Hän pelasi molemmilta puolilta painavasti ja tarkasti, minkä lisäksi hän myös syötti erinomaisesti. Hävisin itse yhden oman syötön kummassakin erässä, mutta en niissäkään hirveästi tehnyt mitään väärin. Te vaan pelasi minut ulos. Tuli vähän sama fiilis kuin monesti kohtaamani Jurgen Zoppia vastaan, ei oikein löytynyt keinoja haavoittaa vahvasti pelaavaa vastustajaa, kertasi Harri ottelua finaalin jälkeen.

Wuhanissa Heliövaara saavutti kaksinpelin finaalipaikan lisäksi nelinpelin mestaruuden yhdessä Patrik Niklas-Salmisen kanssa. Ensi viikolla ohjelmassa on Kiinan Luanissa pelattava Futures -turnaus.

– Kaiken kaikkiaan turha jäädä tätä tappiota murehtimaan. Parempi voitti ja kokonaisuutena viikko oli kuitenkin aika lähellä täydellistä. Peli parani päivä päivältä ja kropassa tuntuu hyvältä. Ensi viikolla sitten pokaalin kirkastus tavoitteena, totesi Harri luottavaisena.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 20/2018 – →