Heliövaara/Kontinen IPP Openin nelinpelin finaaliin

16.11.2007  |  16:00

Voitto välierissä kahdessa erässä

Railaakkasti pelaavat suomalaisjuniorit Harri Heliövaara ja Henri Kontinen etenivät IPP Openin nelinpelin loppuotteluun voittamalla torstaina itävaltalaisparin Martin Fischer/Filipp Oswald 7-5, 6-3. Heliövaara ja Kontinen ottivat 3-0 johtoon murtamalla Oswaldin syötön, mutta itävaltalaiset tasoittivat 3-3:een viemällä Kontisen syötön. Edettiin tasaisissa merkeissä 5-5:een, Heliövaara piti syöttönsä ja sen jälkeen suomalaiskaksikko mursi Fischerin syötön. Erä päättyi Kontisen näyttävään läpilyöntiin kämmenpuolelta, joka räjäytti katsomon riemuun.
Toisessa erässä Heliövaara ja Kontinen ottivat murron erän kahdeksannessa pelissä, tilanteessa 4-3. Itävaltalaisparista parempi, Fischer, menetti syöttönsä ja Kontinen pääsi syöttämään otteluvoitosta. Kakkossyöttö meni Oswaldin ulottumattomiin ja pojat hyppäsivät riemukkaasti ilmaan.
Villillä kortilla mukaan päässeet Heliövaara ja Kontinen olivat edenneet uransa ensimmäiseen miesten ATP Challenger-turnauksen nelinpelin loppuotteluun, jossa kohtaavat jo perjantai-iltana kakkossijoitetut venäläiset Michail Elginin ja Alexandre Kudryavtsevin.

Seuraava uutinen: Venäläisparille IPP Openin… →