Heliövaara uran kolmanteen ATP-finaaliin – ”Kaksi edellistä on päättynyt voittoon ja nyt lähdetään hakemaan kolmatta.”

4.2.2022  |  17:20  |  Raportit

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-64) ja Lloyd Glasspool (nelinpelin ATP-77) ovat edenneet Montpellierin ATP250-turnauksen finaaliin.

Välierissä kaatui brittiläinen Jonny O’Mara (nelinpelin ATP-76) ja amerikkalainen Hunter Reese (nelinpelin ATP-105) hieman yli tunnin taiston jälkeen 6-3, 6-4. Ottelussa nähtiin ainoastaan kaksi syötönmurtoa  ja niistä molemmista vastasi suomalais-brittiläinen pari.

Heliövaara on ollut tyytyväinen parin otteisiin Ranskassa tähän asti.

”On ollut tähän mennessä tosi hyvä viikko. Varsinkin kahdessa ensimmäisessä ottelussa peli on tuntunut rennolta ja helpolta. Tämän päivän matsissa olimme ennakkosuosikkeja ja haluttiin voittaa, mutta se ei tullut helpolla pelillä. Tulos oli kuitenkin erinomainen. Syötettiin ja palautettiin hyvin, sekä pidettiin omat syöttövuoromme mikä on aina hyvä.”

Montpellierin turnaus pelataan hallissa. Olosuhteita Heliövaara kuvaili melko nopeiksi.

”Olosuhteet ovat melko nopeat, mutta ei liian nopeat. Pallo pomppaa matalalle sisäkentällä, kun ollaan. Pystytään kuitenkin toteuttamaan täällä aggressiivista pelisuunnitelmaa.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Sunnuntaisessa finaalissa klo 13.30 vastaan asettuvat ranskalaiset Pierre-Hugues Herbert (nelinpelin ATP-9) ja Nicolas Mahut (nelinpelin ATP-5).

”Kolmas ATP-finaali tuntuu aika kivalta. Kaksi edellistä on päättynyt voittoon ja nyt lähdetään hakemaan kolmatta. Finaaliin aina tavoitellaan niin fiilikset on mahtavat.”

ATP 250 | RANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →