Heliövaara/Peers hävisi toisella kierroksella – ”lukemat sen osoittaa, tällä kertaa ei riittänyt”

19.1.2024  |  13:35  |  Raportit

Harri Heliövaara ja John Peers hävisivät toisella kierroksella Australian avoimissa.

Heliövaara/Peers kohtasi turnauksen 14. sijoitetun parin Wesley Koolhof/Nikola Mektic. Niin Koolhof kuin Mektic ovat olleet nelinpelin maailman ykkösiä; he aloittivat pelaamaan yhdessä tämän vuoden alussa.

Koolhof ja Mektic osoittautuivat taidollaan ja vahvan syöttö-palautuspelinsä turvin paremmiksi erin 6-1, 6-4. Heliövaara/Peers ei päässyt ottelussa kertaakaan murtopalloihin kiinni.

”Vastustajat olivat todella hyviä, eivät tehneet paljoa mitään väärin. Olisimme kaivanneet venymistä syöttöihimme ja sen jälkeiseen peliin. Vastustajat pääsivät antamaan meille paljon painetta syötöissämme ja he puolestaan pelasivat omat syöttövuoronsa todella kliinisesti. Vastustajat pelasivat todella hyvin, meiltä keskinkertainen suoritus; lukemat sen osoittaa, tällä kertaa ei riittänyt”, kommentoi Heliövaara.

Heliövaara ja norjalainen Ulrike Eikeri aloittavat sekanelinpeliurakkansa lauantaina. He kohtaavat avausottelussaan kahdeksanneksi sijoitetun parin Ellen Perez/Jean-Julien Rojer. Ottelu on päivän viimeinen kentällä kuusi.

”Otetaan US Openin muistot talteen ja lähdetään hakemaan samaa täältä.”

AUSTRALIAN AVOIMET

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori: ”Aika hullua”… →