Heliövaara/Pavic kukisti ykkössijoitetun parin ja eteni välieriin Masters-turnauksessa Pariisissa

3.11.2023  |  18:38  |  Raportit

Harri Heliövaara ja kroatialainen Mate Pavic etenivät jo neljän parhaan parin joukkoon ATP Masters -turnauksessa Pariisissa.

Sijoittamattomat Heliövaara/Pavic ovat voittaneet jo kaksi sijoitettua paria: toisella kierroksella kahdeksanneksi sijoitetut Jean-Julien Rojer/Marcelo Arevalo 6-4, 6-4 ja puolivälierässä ykköseksi sijoitetut Austin Krajicek/Ivan Dodig 6-4, 6-4. Krajicek on maailmanlistan ykkönen ja Dodig neljäs; Heliövaara on tällä hetkellä maailmanlistan 29.

”Aika kivastihan täällä Pariisissa sujuu! Kolmas suora kahden erän voitto ja emme ole hävinneet vielä kertaakaan omaa syöttöämme, mikä on kovilla sisäkentillä avain onneen. Puolivälierässä käytimme murtomahdollisuutemme, pienten marginaalien peliä.

Lauantain välierässä tulevat vastaan kolmanneksi sijoitetut Rohan Bopanna/Matthew Ebden.

ATP MASTERS 1000 | PARIISI

Heliövaara ja Lloyd Glasspool olivat myös viime vuonna välierässä Pariisissa, eli suomalaispelaajan osalta pisteiden puolustus on onnistunut erinomaisesti.

”Viime vuonna tuli tiukka tappio välierässä, eiköhän nyt mennä pidemmälle.”

Parhaillaan nelinpelimaailmassa on käynnissä parin vaihtoviikot. Heliövaara on kertonut blogissaan, että Pavic/Arevalo ja Glasspool/Rojer muodostavat parit ensi vuodelle. Vielä on suomalaispelaajan oma pari kysymysmerkki.

Jaa:

Seuraava uutinen: Martikainen ja Paldanius… →