Heliövaara/Patten 16 parhaan joukkoon – ”Ei ole ikinä helppoja matseja tällä tasolla, että olemme tosi onnellisia kolmannen kierroksen kutsuessa”

5.7.2024  |  18:54  |  Raportit

Kuva: AELTC / Tom Flathers

Harri Heliövaara ja Henry Patten etenivät kolmannelle kierrokselle, eli 16 parhaan parin, joukkoon Wimbledonissa.

Suomalais-brittipari jatkoi avauskierroksen vakuuttavalla tyylillään. Ensimmäisellä kierroksella kaatui siis Australian ja Ranskan avointen finalistit italialaiset Simone Bolelli ja Andrea Vavassori 6-3, 6-4 ja nyt toisella kierroksella espanjalaispari Pedro Martinez/Jaume Munar 7-6(5), 6-3.

”Noniin, kolmas kierros! Ikinä en ole Wimbledonissa huonommin kuin kolmannelle kierrokselle selviytynyt, mutta nyt olisi kiva mennä pidemmällekin. Tänään ei missään nimessä ollut helppo ottelu; vähän yllättäen sade loppui ja pääsimmekin kentälle aloittamaan suunnitellun aikataulun mukaisesti. Oikeastaan tihutti koko ottelun ajan, mikä on harvinaista Wimbledonissa, että silloin pystyy ylipäätään pelaamaan. Vastustajat olivat ensimmäisessä erässä usein oikeassa paikassa ja me odotimme iskun hetkeä, joka tuli sitten tie-breikissä. Toinen erä meni sitten jo vähän selvemmin. Ei ole ikinä helppoja matseja tällä tasolla, että olemme tosi onnellisia kolmannen kierroksen kutsuessa”, kommentoi Heliövaara.

Seuraavaksi Heliövaaraa ja Pattenia vastaan asettuvat voittajat ottelusta Rafael Matos/Marcelo MeloNicolas Barrientos/Francisco Cabral.

WIMBLEDON
LUE HELIÖVAARAN BLOGIA

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Tennisliiga Cup… →