Heliövaara/Kaukovalta ja Orpana/Ahti nelinpelien Suomen mestarit

29.6.2019  |  21:11  |  Raportit, Videot

Nelinpelien Suomen mestaruuksia pääsivät juhlimaan Harri Heliövaara (Sata)/Patrick Kaukovalta (HVS) ja Oona Orpana (Smash-Kotka)/Venla Ahti (Smash-Kotka).

Heliövaara/Kaukovalta miesten nelinpelin valtiaat

Miesten nelinpelin loppuottelussa kohtasivat odotetusti kärkisijoitetut parit Harri Heliövaara (Sata)/Patrick Kaukovalta (HVS) ja Patrik Niklas-Salminen (HVS)/Lauri Kiiski (TaTS). Korkeatasoisessa mestaruusottelussa nähtiin vahvaa syöttämistä ja taidokkaita lentölyöntejä. Suomen mestaruuteen ylsivät Heliövaara/Kaukovalta pitäen kaikki syöttönsä ja murtaen vastustajansa kertaalleen erissä. Tulostaululle kirjattiin voittolukemat 6-4, 6-4.

– Ottelu meni todella hyvin meidän komennossa. Siitä voi olla todella tyytyväinen, että pitää omat syöttönsä koko ottelun ajan, kommentoi Heliövaara.

– Mentiin paljon väliin ja se toimi meillä hyvin. Oli todella mukavaa pelata Harrin kanssa. Ensimmäiset ottelut eivät olleet vakuuttavimpia, mutta finaali oli todella hyvä, jatkoi Kaukovalta.

Miesten nelinpelin finaali
[1] Harri Heliövaara, Sata/Patrick Kaukovalta, HVS – [2] Patrik Niklas-Salminen, HVS/Lauri Kiiski, TaTS 6-4, 6-4

Orpana ja Ahti ensimmäiseen aikuisten nelinpelin Suomen mestaruuteensa

Naisten nelinpelifinaalissa kohtasivat ykköseksi sijoitetut Smash-Kotkan Oona Orpana ja Venla Ahti sekä turnauksen yllättäjät HVS-Tenniksen Peppi Ramstedt ja Johanna Ranta-Aho. Orpana/Ahti olivat selviytyneet loppuotteluun vakuuttavasti ja Ramstedt/Ranta-Aho puolestaan kovien taisteluiden kautta. Ramstedt/Ranta-Aho pyrkivät jatkamaan yllätyksiään ja tekivät kaikkensa, mutta tällä kertaa ei voittajista ollut epäselvyyttä – Orpana/Ahti etenivät Suomen mestaruuteen suoraan kahdessa erässä.

Nelinpelin Suomen mestaruus on molemmille pelaajille ensimmäinen.

– Todella hyvin saimme keskinäisen pelimme rullaamaan, vaikka emme olleetkaan hetkeen pelanneet yhdessä, kommentoi Ahti.

– Syöttöpelimme toimi hienosti ja pääsimme myös verkolta pelaamaan aggressiivisesti. Tosi kivaa oli voittaa yhdessä, päätti Orpana.

Naisten nelinpelin finaali
[1] Oona Orpana/Venla Ahti, Smash-Kotka – Peppi Ramstedt/Johanna Ranta-Aho, HVS 6-0, 6-0

Jaa:

Seuraava uutinen: Laura Hietaranta tuplamestariksi… →