Heliövaara ja Niklas-Salminen loppuotteluun Australiassa

1.11.2019  |  09:26  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen ovat edenneet nelinpelin loppuotteluun ATP Challenger -turnauksessa Australian Playfordissa.

Suomalaiskaksikko on pelannut viimeiset kaksi viikkoa Australian lämmössä. Viime viikolla he eivät mahtuneet yhdessä nelinpeliin mukaan.

– Viime viikolta jäi tosiaan vähän huono maku suuhun, kun jäätiin Patin kanssa ensimmäisenä ulos nelinpelikaaviosta. Tällä viikolla paikka kuitenkin aukesi, ja ollaankin käytetty tilaisuutemme parhaamme mukaan hyödyksi, kommentoi Heliövaara.

Tällä viikolla sijoittamaton suomalaispari on voittanut kolme ottelua ilman erätappioita. Puolivälierässä he voittivat Sanchai Ratiwatanan ja Yosuke Watanukin 6-3, 6-4 ja välierässä kolmanneksi sijoitetun Brydan Kleinin ja Scott Puodziunasin 7-5, 6-4.

– Ensimmäisellä kierroksella tuntui, että minulle sattui hyvä päivä, kun taas toisella kierroksella puolestaan Patti pelasi erinomaisesti. Perjantain semifinaalissa sitten onnistuimme molemmat pelaamaan lähellä parasta tasoamme, eikä vastustajilla rehellisesti sanottuna juurikaan ollut tänään mahdollisuuksia. Syöttö- ja palautuspelissä olemme olleet joka matsissa vahvoilla, eikä edes tuuliset olosuhteet ole saaneet meidän yhteispeliä pois raiteiltaan, jatkoi Heliövaara.

Loppuottelussa asettuvat vastaan turnauksen ykköseksi sijoitetut Ruben Gonzales ja Evan King. Gonzales/King on myös ottanut kolme voittoa ilman erätappioita. Finaali on vuorossa sunnuntaina.

– Usko on kova, että myös finaalissa olemme varmasti vahvoilla jos vaan saamme jatkettua samalla positiivisella peli-ilmeellä!

ATP CHALLENGER 80 | AUSTRALIA
LIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 44/2019 – →