Heliövaara Iso-Britanniaan, Tennisliigassa pudotuspelit – viikkoennakko 6/2018

5.2.2018  |  09:54  |  Ennakot

Uudella tennisviikolla alkavat Tennisliigan pudotuspelit. Vielä kelpaa myös muistella Cinia Davis Cup Teamin upeaa ja tiukkaa voittoa Tunisiasta.

Harri Heliövaara taisteli sunnuntaina upeasti voiton Davis Cupissa Tunisiasta, kun hän kukisti Tunisian Moez Echarguin viimeisessä kaksinpelissä 3-6, 6-4, 6-4. Tällä viikolla ehtiväinen pelaaja nähdään jo Iso-Britannian ITF Futures 2. kategorian 15 000 dollarin turnauksessa, joka pelataan kovalla sisäkentällä Loughboroughissa. Heliövaaran pelaa turnauksessa sekä kaksin- ja nelinpelejä.

ITF Futures, Iso-Britannia

Jännitys tiivistyy Tennisliigassa

Tennisliigan ensimmäiset pudotuspelit pelataan lauantaina. Miesten puolivälierässä lauantaina kohtaavat Smash ja Smash Kotka sekä TaTS ja Sata-Tennis. Naisten välierässä puolestaan taistoon käyvät HVS ja GT ja TaTS ja ÅLK. Sunnuntaina miesten välieräparia odottelevat HLK ja HVS. Tule kannustamaan suosikkisi voittoon – parasta paikan päällä.

Tennisliiga.fi

Tennisliigan ykkösdivarin päätöskierros pelataan myös viikonloppuna.

Tennisliiga.fi/ykkosdivari

Vilkas lasten kilpailuviikonloppu

Ensimmäiset Luokkamestaruussarjan ja 9v Miditourin osakilpailut näkevät päivänvalon viikonloppuna, 9.-11. helmikuuta.

Luokkamestaruuskilpailujen ensimmäiset osakilpailut järjestetään Tampereella B- ja D-luokat (TaTS), Jyväskylässä C-luokat (JTS) ja Helsingissä E-luokat (HLK). Ensimmäinen 9v Miditourin osakilpailu pelataan puolestaan Sotkamossa (SoTS).

Tykkimäki Tourin yksikösarjan osakilpailut jatkuvat viidellä paikkakunnalla.

Kaikki kilpailut löydät tennisassa.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Kuukauden kuumat: Wozniacki… →