Heliövaara/Glasspool välieriin – ”Upea voitto kovasta parista Münchenissä”

28.4.2022  |  17:50  |  Raportit

Kuva: Clive Brunskill

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool etenivät jo välieriin ATP-turnauksessa Münchenissä.

Puolivälierässä sijoittamattoman suomalais-brittiläispari pääsi haastamaan toiseksi sijoitettuja John Peersiä (nelinpelin ATP-10) ja Filip Polasekia (nelinpelin ATP-16). Heliövaara on nelinpelin maailmanlistalla 54. ja Glasspool 72.

Ottelusta muodostui todella tasaväkinen, jossa voittoa pääsivät juhlimaan Heliövaara ja Glasspool kahden tie-break-erän jälkeen 7-6(1), 7-6(6). Lauantaisessa välierässä tulevat vastaan voittajat ottelusta [3] Kevin Krawietz/Andreas MiesRoman Jebavy/Andres Molteni.

– Upea voitto kovasta parista Münchenissä. Erityisesti tiukkojen tilanteiden hallinta oli tänään upeaa, emme häkeltyneet vaikka vastustajilla oli molemmissa erissä eräpalloja. Maistuu myös hyvälle voittaa vihdoin Peers, kun kolme aiempaa kertaa ovat päättyneet tappioon. Mutta ei tyydytä tähän, vaan jatketaan tulitusta semifinaalissa, sanoi Heliövaara.

Heliövaara kommentoi myös kuinka massa sopii hänelle ja Glasspoolille, jotka ovat parhaimmat tuloksensa tähän mennessä hankkineet kovilta kentiltä.

– Ei massapelaaminen ole enää mikään mörkö. Tehdään oikeita asioita, niin alusta kuin alusta toimii.

ATP250 | MÜNCHEN

Perjantain viimeisessä ottelussa, arviolta klo 18.30 alkaen, pelaavat Emil Ruusuvuori (ATP-63) ja Holger Rune (ATP-70) paikasta välieriin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Turnausputki Vierumäellä 18.6.-3.7.… →