Heliövaara/Glasspool vakuuttavasti toiselle kierrokselle – Hurkacz otti revanssin Ruusuvuoresta

10.8.2022  |  21:41  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ottivat tyylipuhtaan avausvoiton Montrealin ATP Masters -turnauksessa.

Sijoittamattomat Heliövaara (nelinpelin ATP-27) ja Glasspool (ATP-33) saivat avauskierroksella vastaansa niin ikään hyvässä vireessä olevat seitsemänneksi sijoitetut Ivan Dodigin (ATP-14) ja Austin Krajicekin (ATP-16). Dodig/Krajicek oli viime viikolla Washingtonin ATP500-turnauksen finaalissa ja kesällä he ylsivät Ranskan avointen loppuotteluun.

Loistokautta pelaavat Heliövaara/Glasspool laittoivat kuitenkin jälleen korkeammalle sijoitetut nippuun vakuuttavasti 6-4, 6-2. Reilun tunnin kestäneessä ottelussa mursivat Heliövaara/Glasspool vastustajansa peräti neljästi.

Tämä oli jo kauden kuudes voitto suomalais-brittiläistiimille parista, jossa molemmat ovat maailmanlistalla 20 parhaan joukossa.

Seuraavaksi tulevat vastaan voittajat ottelusta Fabio Fognini/Simone Bolelli (ITA) – Liam Draxl/Cleeve Harper (CAN).

ATP MASTERS | MONTREAL

Ruusuvuori hävisi kolmessa erässä

Emil Ruusuvuoren loistavasti alkanut turnaus oli lähellä ottaa entistä enemmän tuulta purjeisiin.

Ruusuvuori (ATP-44) hävisi tällä kertaa puolalaiselle kahdeksanneksi sijoitetulle Hubert Hurkaczille (ATP-10) toisella kierroksella 3-6, 7-6(4), 2-6. Suomalaispelaaja voitti pelaajien ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen viikko sitten Washingtonissa. Puolalaisen syöttö nousi lopulta avainasemaan ottelussa. Hurkacz syötti peräti 16 läpisyöttöä, eikä Ruusuvuori onnistunut kertaakaan murrossa.

Tervetuloa seuraamaan maaottelua, jossa huippuvireiset Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara johdattavat Suomea. Liput myynnissä Tiketti.fi.

Seuraava uutinen: Kipinää kilpailemiseen –… →