Heliövaara/Glasspool puolivälieriin Acapulcossa – Zverevin huono käytös johti turnauksesta poissulkemiseen

23.2.2022  |  12:52  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool käyttivät erinomaisesti hyödykseen vetäytymisten tarjoaman pääsarjapaikan Acapulcon ATP500-turnauksessa.

Heliövaara/Glasspool kohtasi avauskierroksella kokeneen ja menestyneen nelinpelaajan Marcelo Melon sekä kaksinpelin maailmanlistan kolmannen ja olympiavoittajan Alexander Zverevin. Ottelusta ei puuttunut draamaa pelitapahtumien eikä jälkipuintien osalta. Itse ottelun ratkaisu saatiin ottelu-tie-breikin kautta ja Heliövaara/Glasspool pääsi tuulettamaan kovaa voittoa 6-2, 4-6, 10-6.

– Aika kovat päänahkat otettiin Lloydin kanssa taas vyölle tänään, kun kaksinpelin maailman kolmonen ja nelurin entinen ykkönen kukistuivat hienon ottelun jälkeen. Ensimmäinen ja kolmas erä olivat meiltä loistavaa peliä, joten uran ensimmäinen pääsarjavoitto ATP500-kisassa maistuu makealta, kirjoitti Heliövaara blogissaan.

Ottelu-tie-breikissä nähtiin tunteiden kuumenemista Melon ja varsinkin Zverevin osalta. Saksalaispelaaja menetti malttinsa Heliövaaran sisääntuomitun ja 9-6 johtoaseman tuoneen palautuksen johdosta. Ottelun päätyttyä Zverev menetti malttinsa täysin ja hän hakkasi mailallaan aggressiivisesti tuomarintuolia. Saksalaispelaaja heitettiin ulos kaksinpelistä käytöksensä johdosta.

Puolivälierässä asettuvat vastaan voittajat ottelusta [3] Jamie Murray/Bruno SoaresNikola Cacic/Tomislav Brkic.

– Brkic/Cacic on minulle tuttu pari Moskovan kisan finaalista viime syksyltä, mutta ehkä vielä enemmän meitä Lloydin kanssa kiinnostaisi revanssi parista Murray/Soares. Australian avoimista jäi kyllä nimittäin vähän hampaankoloon.

ATP500 | ACAPULCO

Jaa:

Seuraava uutinen: Historiallinen ottelu –… →