Heliövaara/Glasspool loppuotteluun Ranskassa – ” Vaikea meitä on kenenkään sisällä voittaa”

24.9.2022  |  19:39  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool etenivät jo kauden kuudenteen ATP-finaaliin.

Suomalais-brittiläispari on toiseksi sijoitettuina ATP250-turnauksessa Ranskassa. Maaottelun aikaan Heliövaara ennakoi ja odotti innolla alkavaa hallikautta. Toistaiseksi ei aloitus olisi voinut olla parempi, sillä kolmen voiton myötä on matka vienyt loppuotteluun.

Lauantaisessa välierässä Heliövaara/Glasspool kukisti kolmanneksi sijoitetut ranskalaiset Nicolas Mahut/Edouard Roger-Vasselin; ottelussa nähtiin vain yksi erä, jonka voitti Heliövaara ja Glasspool 6-4.

– Kauden kuudes finaalipaikka on hieno juttu. Harmillisesti ei Mahut ollut tänään täydessä iskussa ja se näkyi jo alussa – taisi olla selkävaivaa. Silti hän löi palloa hyvin, mutta onneksi otimme avauserän solidisti ja se riitti vastustajille, kertoi Heliövaara.

Heliövaara on tyytyväinen kisan kaikkiin tähän astisiin otteluihin.

– Vaikea meitä on kenenkään sisällä voittaa. Toivottavasti se jatkuu sunnuntaina finaalissa.

Sunnuntaisessa loppuottelussa klo 14.00 tulevat vastaan vahvassa vireessä olevat Jan Zielinski/Hugo Nys. Kyseessä on Heliövaaran ja Glasspoolin tämän kauden kuudes finaalipaikka ja haussa on toinen turnausvoitto heinäkuisen Hampurin ATP500-turnauksen rinnalle.

– He ovat mielenkiintoinen pari. Olemme kohdanneet useasti ja Nysiä vastaan olen pelannut kuusi sekä Lloyd viisi kertaa. Voittoja ja tappioita löytyy. Kova pari, joka pelaa aika aggressiivista ja isoa palautuspeliä. Oma syöttöpeli pitää pitää tarpeeksi aggressiivisena, silloin olemme vahvoilla.

Finaalipaikka nostaa Heliövaaran nelinpelin maailmanlistalla jo lukemaan 14.

ATP250 | RANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaaralle finaalitappio Ranskassa… →